Open ramen veel onder de aandacht

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Open ramen veel onder de aandacht

Theunissen Technical Trading was de afgelopen dagen aanwezig op de beurs Maintenance NEXT, die plaatsvond in Ahoy Rotterdam. Maintenance NEXT was meer dan een vakbeurs alleen: verrijkt met dynamische bedrijfspresentaties, een wedstrijdarena om bekwaamheden te testen en de aanwezigheid op social media als Twitter en LinkedIn kan gesproken worden van een multi-mediaal evenement.

Theunissen Technical Trading, aanwezig op haar stand bij de ingang van hal 3, toonde een veelheid aan doorvoeroplossingen voor kabels en leidingen. Vanuit de bezoekers was vooral veel aandacht voor de open ramen, die ideaal geschikt zijn voor toepassing op bestaande locaties, waar de kabels dan wel leidingen al zijn gelegd.

Wij hebben met veel genoegen diverse klanten en prospects in onze stand ontvangen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest ons te bezoeken, dan treft u ons binnenkort al weer op de vakbeurs Construction & Shipping Industry, van 10 t/m 12 mei in de Evenementenhal Gorinchem, (standnummer 335), of later in het jaar, van 3 t/m 7 oktober in de Jaarbeurs Utrecht, op de beurs Elektrotechniek (standnummer D004, hal 11).

Geschreven door

Theunissen Technical Trading BV

Theunissen Technical Trading BV (TTT) levert exclusieve producten voor de scheepvaart en offshore en is daarnaast onder meer actief in de infra, industrie en utiliteit. TTT beschikt over eigen service-... Lees meer