Atex gecertificeerde smeerunits: Easylube Atex

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Atex gecertificeerde smeerunits: Easylube Atex

Apparatenbouw Hogedruksmering J. van der Gaag BV introduceert de ATEX gecertificeerde software RFID gestuurde en bewaakte automatische eenpunts smering. De lagers van uw elektromotoren kunnen nu eenvoudig en nauwkeurig gedoseerd worden gesmeerd en gecontroleerd. De bijgeleverde Patrol Management Kit zorgt enerzijds voor de bewaking m.b.v. RFID detectie en anderzijds is de informatie eenvoudig te downloaden en te controleren.

De eerste unit wordt geleverd, geïnstalleerd en ingesteld tezamen met de eerst volgende vervanging. Onze monteurs zorgen er voor dat het reservoir op tijd wordt vervangen. De smeerunit kan direct of indirect op het smeerpunt worden geplaatst en onze specialisten zorgen er voor dat, in overleg met u, de juiste procedure wordt gevolgd.

Uiteraard beschikken onze monteurs over een VCA certificaat, enkelen zelfs over een VCAVOL certificaat. U kunt er dus vanuit gaan dat de installatie veilig wordt uitgevoerd.

Geschreven door

Apparatenbouw Hogedruksmering J. van der Gaag BV

J. van der Gaag B.V. levert alle componenten, nodig voor het smeren, vanaf een smeernippel tot aan complete complexe automatische centrale vet of olie smeersystemen met meer dan 1000 smeerpunten.... Lees meer