1 november bedrijvenloop Run for The Hunger Project

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: 1 november bedrijvenloop Run for The Hunger Project

Zondag 1 november a.s. doet Indutrade Benelux, net als vele andere bedrijven uit o.a. de industrie en technische sector, met een loopteam, wandelaars en met kinderen mee aan de 9e editie van de NPM Capital Run voor The Hunger Project. Dit loopevenement van ondernemend Nederland heeft net als voorgaande jaren de start en finish in het Olympisch Stadion. De route loopt door het Amsterdamse bos.

Deelnemen
Bedrijven kunnen een team inschrijven dat bestaat uit twee lopers die kiezen voor 10 km en vier lopers voor 5 km. Samen dus 40 km.

Liever wandelen?
Individueel kan men zich ook inschrijven voor de stadswandeling (ongeveer 5 km). Zo is deelname aan de NPM Capital Run voor iedereen mogelijk.

Voor kinderen van deelnemers (6 t/m 14 jaar) wordt er een kidsrun georganiseerd.

Inschrijven
Alle informatie over de bedrijvenloop, The Hunger Project en het Olympisch Stadion is overzichtelijk bijeengebracht op www.runforthehungerproject.nl. Via deze site kan men zich ook inschrijven.

Opbrengst voor Benin
Het West-Afrikaanse land Benin heeft een van de meest stabiele democratieën in heel Afrika. Ondanks dit en de recente economische groei, blijft Benin een van de armste landen in Afrika en de wereld. In Benin wonen ongeveer tien miljoen mensen. Velen van hen hebben nog steeds geen toegang tot sociale basisvoorzieningen en zijn afhankelijk van zelfvoorzienende landbouw.

The Hunger Project is sinds 1997 actief in Benin. Onder leiding van directeur Pascal Djohossou werkte The Hunger Project Benin hard aan haar ambities. Het doel is om voor 2018 10% van de rurale bevolking op weg te helpen naar een leven zonder honger.

Op dit moment werkt The Hunger Project Benin in 18 clusters van dorpen op het platteland met de gemeenschap, zodat zij zelf een einde aan hun honger en armoede kunnen maken. In de epicentra werkt The Hunger Project aan ontwikkeling op alle fronten: gezondheidszorg, onderwijs, landbouw en voedselzekerheid, water en milieu, microfinanciering, ondernemerschap en gendergelijkheid. Het doel is om het aantal epicentra uit te breiden naar 21, waarmee 550.000 mensen van het platteland worden bereikt.

Met de Run for The Hunger Project proberen de deelnemende bedrijven door middel van inschrijf- en sponsorgeld zoveel mogelijk geld op te halen om dit doel zo snel mogelijk te bereiken.

Sponsoren
De Run for The Hunger Project is mogelijk gemaakt door de hulp van vele vrijwilligers en de sponsors NPM Capital, Wilde Ganzen, The Hunger Project Nederland, House Of Sports, De Boer Tenten, Olympisch Stadion Amsterdam en Aubergine IT.

Geschreven door

Logo van:1 november bedrijvenloop Run for The Hunger Project

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in ieder bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een oplossing op maat te kunnen bieden.... Lees meer