5 heftrucks en toch een vlootbeheersysteem?

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: 5 heftrucks en toch een vlootbeheersysteem?

Wist u dat een vlootbeheer oplossing al rendeert vanaf twee heftrucks? Bij veel bedrijven is beheer van het heftruckpark iets dat er even bij gedaan moet worden. Met als gevolg achterstallig onderhoud en onverklaarbare schades.

Samen met Powerfleet biedt Inrato oplossingen die het werk uit handen nemen zodat tijd overblijft voor analyse en bijsturing. Met duidelijk inzicht is de efficiency te verhogen en kostenbesparing te behalen. Zaken als voertuigtoegang, pincode slot, vorklift, met bestaande bedrijfspassen, pre-shift checklists voor begin van de shift, botsing registratie en bijhouden van overuren kan allemaal papierloos. En dat voor alle merken voertuigen en type voertuig, uw terminaltrekker, veegmachine en magazijntruck behoren immers ook bij uw voertuigvloot.
Powerfleet Essence werkt eenvoudig met een app of tablet zonder ICT infrastructuur en is daardoor direct inzetbaar bij vloten van 2-5 voertuigen. Bij variant Expert is er een Cloud omgeving voor inzicht en uitgebreide rapportages en fleet stats, bij grotere vloten.

Geschreven door

Inrato International

Inrato International is een klantgerichte technische handelsonderneming, gespecialiseerd in op maat gesneden veiligheidsoplossingen. Bij ons vindt u direct de oplossing in machinebeveiliging, voertuigveiligheid en signaleringstechniek die u zoekt. Lees meer