Activiteiten van Vezor Media overgenomen door Proces Media

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Activiteiten van Vezor Media overgenomen door Proces Media
Article image of: Activiteiten van Vezor Media overgenomen door Proces Media

Solids Processing, Fluids Processing en Maintenance Benelux, vakinformatie in de vorm van website, vakblad en nieuwsbrief, zijn bekende uitgaven voor de procesindustrie in Nederland en België. Uitgever Vezor Media is hiermee marktleider in de Benelux. Per 1 januari 2017 gaan deze activiteiten over naar een andere uitgever, Proces Media bv. Proces Media neemt ook alle lopende mediacontracten over, zowel print als online.

Henk Klein Gunnewiek en Hans Schouten, eigenaren van Vezor Media, lichten deze stap toe: “Het gaat uitstekend met het multimediale platform. Zowel print als digitaal vertonen al jaren een stabiele groei. Wij vonden het nu het juiste moment om het stokje over te dragen aan een jongere generatie die de groei nog verder kan versnellen.”

Erik ten Haaf, al enige tijd werkzaam voor Vezor Media, gaat de activiteiten voortzetten in zijn onderneming Proces Media. Als directeur/eigenaar zal hij de uitgeversfunctie invullen en is tevens actief in de sales.
Vincent Hentzepeter is aangetrokken om Henk Klein Gunnewiek op te volgen als hoofdredacteur van Solids Processing Benelux.
Christien Nuboer blijft actief als hoofdredacteur van Fluids Processing en Maintenance Benelux. Debbie van den Dool en Marion van Sinderen blijven de verkoopondersteuning doen en Piet van der Kooi blijft actief als webmaster voor alle online-activiteiten.

Erik ten Haaf zegt over de overname: “Ik ben blij en trots dat Proces Media dit mooie pakket van vakinformatie mag overnemen. De digitale en printuitgaven zullen wij op dezelfde voet voortzetten en verder ontwikkelen. Daarbij bieden we de aanbieders in de markt een pakket effectieve communicatiemiddelen met de doelgroep. Tegelijkertijd kan de plantmanager in de procesindustrie hier waardevolle informatie vinden, die online goed en vrij toegankelijk is.”

Op de beurzen Industrial Processing in Utrecht en Solids Antwerpen zullen Erik ten Haaf en Vincent Hentzepeter aanwezig zijn om kennis met u te maken.

Website Proces Media icon.arrow--dark

Geschreven door

Etteplan

Etteplan staat voor vernieuwing. Onze ruim 3.300 technische specialisten werken wereldwijd aan verbeteringen op het gebied van engineering. Etteplan biedt brede expertise op het gebied van automatisering, elektrisch en mechanisch... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer