Alle grote spelers en innovaties op 1 locatie & 2 beursdagen

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Alle grote spelers en innovaties op 1 locatie & 2 beursdagen

Op 20 en 21 april 2016 opent Antwerp Expo haar deuren voor Maintenance en Pumps & Valves. Met meer dan 360 exposanten bieden deze technologiebeurzen een totaalbeeld van de oplossingen en innovaties in beide sectoren. Traditiegetrouw is er ook een rijkelijk gevuld randprogramma met de Demo & Innovation Route, “Techniek is Sjiek” how-to presentaties, Safe Maintenance Awards…

Nieuw in het aanbod zijn de Masterclasses rond thema’s als Asset management, ATEX en Safety. Hiermee is de trend wel duidelijk: dit event is een trefplaats voor experts uit de sector.

Wat valt er te beleven op Maintenance | Pumps & Valves?
* Ontmoet 362 exposanten in industrieel onderhoud, asset management, productiebetrouwbaarheid, procesapparatuur en industriële pompen & kleppen.
* Ontdek via de Demo & Innovation Route alle 78 haltes op de beursvloer. Deze handige beursroutes laten u een knap staaltje innovaties en high tech zien!
* Scherp uw technische kennis aan op vlak van torquing, uitlijning van motor/pompenstand, flensverbindingen & hydrauliek tijdens de gratis “Techniek is Sjiek” how-to presentaties op 20 april.
* Leer van gespecialiseerde sprekers tijdens de 10 Masterclasses over deze topics: 3D printing, ATEX, Basics of pumps, Asset management, Process monitoring & control, Corrosion, Safety, Waste heat valorisation, Future energy solutions en Smart maintenance.
* Ontmoet de best of the best op vlak van innovatie en veiligheid via de BEMAS Innovation Award en Safe Maintenance Award Benelux op 21 april.

Wacht dus niet langer en registreer u nu voor uw gratis bezoek via de link hieronder.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Easyfairs

Informatie over Easyfairs Easyfairs Nederland maakt onderdeel uit van Easyfairs Group. Deze internationale eventorganisator en beheerder van expohallen staat op de 18e plaats in de lijst van ’s wereld toonaangevende... Lees meer