Basics of IIoT

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Basics of IIoT

Internet of Things (IIoT) en digitalisering zijn actuele onderwerpen voor de industrie. Meer dan 30% van de geïnstalleerde assets in de industrie is verouderd!

In dit college willen we u laten zien hoe, op basis van IIoT applicaties, assets automatisch worden geregistreerd, georganiseerd en verbonden om dynamisch inzicht te geven in standaardisatie en veroudering van die assets zonder daarbij concessies te doen aan data security en privacy.

Maak kennis met onze kennis en kom 18 april 2019 naar het Endress+Hauser College de Basics of IIoT. Het is de vierde in een reeks van 8 colleges met verschillende onderwerpen.

De middag begint om 12.30 uur met een walking lunch en eindigt omstreeks 16.00 uur met een netwerkborrel. Onder het genot van een hapje en een drankje is er dan nog tijd om na te praten.

Schrijf u vandaag nog in om zeker te zijn van een plekje bij dit gewilde college! Deelname is zonder kosten.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Basics of IIoT

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer