Bedankt voor uw bezoek aan Industrial Processing 2016

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Bedankt voor uw bezoek aan Industrial Processing 2016

Ruim twaalfduizend bezoekers hebben zich van 4 tot en met 7 oktober laten informeren over en inspireren door de meest actuele technologieën en toepassingen voor de procesindustrie. Exposanten en (kennis)partners als Machevo & Bulk Vereniging, FedEC, Water Alliance en Programmabureau Smart Industry, hebben gezamenlijk invulling gegeven aan het thema Unlocking Future Factories.

De combinatie van innovaties, kennissessies en ontmoetingen met collega’s en leveranciers vormen de ingrediënten van Industrial Processing 2016. Zo bood de Fabriek van de Toekomst inzicht in ontwikkelingen als virtual reality en verdergaande automatisering van processen en monitoring. In het ProcessingProfs Theater en op het Energie Plein waren tal van goedbezochte kennissessies. Ook PumpPlaza is een belangrijk element in het geheel van Industrial Processing.

Bezoekers geven aan dat deze diversiteit van het aanbod op Industrial Processing voor hen belangrijk is en gewaardeerd wordt. Niet voor niets geeft 89% van de bezoekers aan een volgende editie opnieuw te bezoeken.

Positie
Exposanten oordelen ook positief over hun deelname. Het bezoekersprofiel geeft daartoe zeker aanleiding: de juiste doelgroepen brachten een bezoek aan Industrial Processing. Bovendien was 25% van hen met gerichte investeringsbudgetten naar Utrecht gekomen. De onderstaande quotes geven de stemming onder exposanten weer:

”De beurs is voor ons een waar succes. De stand is aantrekkelijk en we hebben dagelijks een batterij aan belangrijke klanten en mooie nieuwe projecten. Wat ik deze week heb kunnen doen, daar had ik anders 3 tot 4 maanden voor nodig gehad.” – Jongia

”De beurs is goed. We hebben al een grote pot vol leads. We staan hier als een van de weinigen in onze branche en dat is voor ons heel interessant. Dit is een markt waarin we ons verder willen profileren en uitbreiden. De beurs helpt daarbij.” – Unica

”Het is goed om de mensen weer te zien en te spreken. Bewegende units, dat is belangrijk. Hier kan je de techniek tastbaar maken.” – Spin Pompen

”De mensen die hier komen hebben echt doelgerichte vragen. Deze beurs is altijd goed.” – Bedu Pompen

Basis gelegd
Industrial Processing 2016, in directe verbinding met de World of Technology & Science, heeft een basis gelegd. Maar bezoekers en exposanten hebben ook wensen voor een volgende editie. Zo is er meer behoefte aan zichtbare innovaties, is meer dynamiek en interactie in de Fabriek van de Toekomst gevraagd, en is een verdere verdieping van het aanbod gewenst.

De komende tijd zal door Jaarbeurs in samenwerking met Machevo & Bulk Vereniging en andere partners gewerkt worden aan de realisatie van deze wensen tijdens Industrial Processing 2018.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark