Binnenkort beschikbaar: Energiebeheer in Ultimo

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Binnenkort beschikbaar: Energiebeheer in Ultimo

Een veelgehoorde wens is het verkrijgen van inzicht in het energieverbruik in de Ultimo Software. Om aan deze wens invulling te geven, is het binnenkort mogelijk om het energieverbruik van installaties, procesfuncties en gebouwen (op verschillende niveaus) te registreren.

Vanaf versie 2017 biedt Ultimo functionaliteit om energiemeters en het energieverbruik te registreren, voorzien van trendrapportage waarmee bijvoorbeeld ook het energieverbruik tussen verschillende objecten kan worden vergeleken (in geval van gebouwen op basis van vierkante meters). Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van virtuele meters en uitschieters in het verbruik kunnen tijdig worden gedetecteerd.

Ultimo Energiebeheer is vanaf begin 2017 beschikbaar. Houd www.ultimo.com in de gaten, of neem contact op met Ultimo voor meer informatie.

Geschreven door

Logo van:Binnenkort beschikbaar: Energiebeheer in Ultimo

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer