Carl Benelux in de lift

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Carl Benelux in de lift

De Franse CMMS-specialist Carl sluit het tweede jaar van de Benelux-vestiging in Brussel af met een positieve balans. Carl Benelux faciliteert inmiddels vijftig ondernemingen op de Nederlandstalige en Luxemburgse markt met CMMS- en EAM-systemen.

Onder de nieuwe relaties telt Carl bijvoorbeeld Sait, de maintenance-contractor van de Europese Commissie en CG Holding. Laatstgenoemde bedrijf zet Carl Source in bij het complexe en zeer competitieve onderhoud aan windparken op zee. Carl Benelux heeft vijf CMMS-specialisten in dienst, aanvullend op ruim honderd man internationale team. Ook in Spanje, Duitsland en Italië heeft het bedrijf eigen vestigingen.

Op de thuisbasis Frankrijk bedient Carl te Lyon ook Mesea, die nieuwe TGV-lijn Rennes-Bordeaux. Dat is voor de CMMS-leverancier enigszins ‘thuiskomen’: de luchthaven Bordeaux is al eerder veroverd door Carl.

In 2014 heeft Carl een tandje bijgezet met de ontwikkeling van de Afrikaanse markt. Naast de Marokkaanse spoorwegen is in Gabon een prestigieus object binnengehaald: het beheer van het presidentiële paleis.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark