Conditie Gebaseerde Smering met Ultrasound – 1 Dags Training

icon.highlightedarticle.dark Opleiding en advies
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Conditie Gebaseerde Smering met Ultrasound – 1 Dags Training

Datum: 21 juni 2018
Donderdag: 09:00 – 16:30
Lunch is inclusief

Cursusbeschrijving:

De cursus conditie gebaseerd smeren van UE Systems volgt de Richtlijnen van de ISO 18436-8.

Deze bestaat uit 6-7 uur klassikale training met 1 uur praktijk en aansluitend een examen. Tijdens deze cursus komt het aspect smeren met ultrasound aan bod, waarin tot in detail wordt uitgelegd hoe een goed programma moet worden opgezet en wanneer en hoeveel een lager gesmeerd moet worden (instellingen, apparatuur, accessoires, technieken procedures en rapportage).

Deze cursus is ontwikkeld door onze experts welke een zeer uitgebreide ervaring en technische expertise hebben op het gebied van conditie gebaseerde smering met behulp van Ultrasound.

Het meenemen van een laptop en Ultraprobe wordt aanbevolen, samen met veiligheidsschoenen. Indien er bij u geen Ultraprobes beschikbaar zijn meldt dit dan zodat wij apparatuur voor u beschikbaar hebben tijdens de training.

Locatie:
UE Systems Europe
Windmolen 20, 7609 NN
Almelo
Nederland

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

UE Systems Europe

UE Systems, producent van de befaamde Ultraprobe instrumenten, produceert portable en on-line ultrasoon meters voor lekkage metingen, mechanische analyse en electrische inspectie. Onze producten worden gebruik bij energie conservering, preventief... Lees meer