David Kemp aangesteld als Executive Vice President bij Fike

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: David Kemp aangesteld als Executive Vice President bij Fike

Blue Springs, MO, 5 Juli, 2016 – Om aan de verwachtingen van de snelgroeiende globale markt te kunnen voldoen heeft Fike® David Kemp aangesteld als Executive Vice President of Global Sales and Marketing – met onmiddellijke ingang. In deze rol zal Kemp alle verkoops- en marketing inspanningen leiden voor alle Fike productlijnen wereldwijd.

Kemp, die voorheen bij Fike werkte als Executive Director of Sales voor de Amerikaanse regio, zal nu het globale verkoops- en distributienetwerk leiden – met focus op het uitbreiden van Fike’s marktaandeel met bestaande klanten, maar ook om een omzet op te bouwen in de onderliggende industrieën.

“Er zijn heel wat groeimogelijkheden door gebruik te maken van marktintelligentie die we verkrijgen en toepassen op onze verkoopsstrategie,” zegt Kemp. “We hebben een geweldige lineup van vakkundig ontworpen veiligheidsoplossingen. Het belangrijkste is om de klant te helpen in te zien wat ze nodig hebben en ervoor te zorgen dat ze op een eenvoudige manier zaken kunnen doen met Fike.”

Fike gebruikt een globaal netwerk van professionele distributeurs en vertegenwoordigers om hun brand- en explosiebeveiliging, maar ook overdruk- en drukactivatie-oplossingen voor te stellen in de verschillende industrieën, zoals de chemie/raffinage, datacentra, stortgoederen, farmaceutica, verwerking van levensmiddelen en olie & gas.

“Het op elkaar afstemmen van onze globale verkoops- en marketingstrategie is belangrijk voor ons succes,” zegt Brad Batz, President. “David heeft de kennis én de ervaring om dit allemaal samen te brengen. We hebben gezien wat hij kan door de positieve transformatie van de business die hij gerealiseerd heeft in zijn rol als verkoopverantwoordelijke voor de Amerikaanse regio. We zijn ervan overtuigd dat hij ook in deze nieuwe rol zal uitblinken.”

Voordat Kemp bij Fike kwam heeft hij verschillende verkoopsgerelateerde rollen vervuld. Recentelijk was hij Vice President of Sales and Global Marketing bij Emerson.

Geschreven door

Fike Europe

Fike Europe is fabrikant van breekplaten, die werken als drukontlastingssysteem. Fike Europe vervaardigt ook explosiebeveiligingssystemen tegen stof- of gasexplosies zoals systemen voor explosiedrukontlasting, -isolatie en -onderdrukking. Vele jaren ervaring in... Lees meer