DHV en Aqua-engineering tekenen samenwerkingsovereenkomst

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023

In het kader van anti-(kalk)aanslag technologie hebben DHV en Aqua-engineering een samenwerkingsovereenkomst getekend.

De technologie van de apparatuur die Aqua-engineering op de markt brengt is gebaseerd op magneet technologie. De samenwerkingsovereenkomst is gesloten voor het ontwikkelen van nieuwe toepassingen met deze technologie.

DHV levert oplossingen op het gebied van (niet-conventionele) waterproductie en waterzuivering in de vorm van advies, realisatie en bedrijfsvoering van dergelijke installaties. In welke hoedanigheid DHV in de markt is gekend voor zijn kennis, innovatieve producten en technologie (veelal gebaseerd op eigen onderzoek) en zijn uitgebreide netwerk bij zowel industriële klanten als publieke waterkwaliteitsbeheerders.

Aqua-engineering met haar technische kennis en ervaring wil oplossingen bieden voor de problemen die optreden bij (kalk)aanslag. Een oplossing die:
– effectief (kalk) aanslag voorkomt;
– de kwalitiet van niet aantast;
– het gebruik van zout en chemicaliën zo mogelijk uitschakelt;
– zo veel mogelijk een einde maakt aan het verlies van kostbaar water;
– besparingen realiseert op energieverbruik en onderhoud van waterinstallaties.

Geschreven door

Aqua-engineering BV

Aqua-engineering – desinfectie voor proces- en koelwater. Duurzame en milieuvriendelijke technieken om bacteriën te doden(o.a. legionella), biofilm en slijm te verwijderen in watersystemen. Desinfectie Desinfectie van water en watersystemen voor... Lees meer