DSS introduceert innovatiemanagementadvies

icon.highlightedarticle.dark Opleiding en advies
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: DSS introduceert innovatiemanagementadvies

DuPont Sustainable Solutions (DSS) introduceert een nieuwe wereldwijde innovatiemanagementconsultancy speciaal voor B2B klanten zodat zij meer producten en businessmodellen die hoge toegevoegde waarde hebben winstgevend op de markt kunnen brengen.

“Het nieuwste aanbod van DuPont Sustainable Solutions is gebaseerd op zowel onze ervaring, aangescherpt door onze verbintenissen met duizenden klanten, als de expertise van DuPont, een bedrijf met een lange geschiedenis van wetenschap en marktgerichte innovatie,” aldus Davide Vassallo, Global Managing Director van DSS. “We helpen bijvoorbeeld chemische bedrijven, nutsbedrijven en andere organisaties in diverse sectoren om over te stappen van een bulk- naar een waardetoevoegende productstrategie door het verkrijgen van marktinzichten en het versnellen van innovaties die in de pijplijn zitten.”

Alexey Lesin, Global Practice Leader Innovation van DSS: “Bedrijven in een breed scala aan sectoren ervaren dat zij door de concurrentie en klanten steeds meer worden gepusht om innovaties op de markt te brengen. Het is geen keuze meer, maar een voorwaarde om te overleven. Om de gevraagde innovaties te introduceren moeten ze alleen wel meer doen dan eenvoudigweg investeren in R&D. Ze moeten de juiste context voor innovatie creëren door de juiste marktmogelijkheden te identificeren, de waardeketen beter te beheren en door samen te werken met partners en klanten om met succes resultaten te boeken.”

DuPont Sustainable Solutions heeft verschillende impactvolle innovatieprojecten voor zijn klanten geïmplementeerd in zowel ontwikkelde als opkomende regio’s. Bijvoorbeeld een klant in de downstream chemie zag het aantal ideeën voor nieuwe producten en concepten vertienvoudigen en innovaties die in de pijplijn zitten door hoogwaardige oplossingen met 30 procent toenemen. ”De resultaten van de pilot zijn inspirerend en voor ons de aanleiding om onze kennis en ervaring te delen met meer bedrijven die hun innovatiestrategieën willen omzetten in realiteit door hun organisatie en drijvende innovatiecultuur, processen en mogelijkheden te transformeren om hoogwaardige groei te bereiken,” aldus Vassallo.

Geschreven door

DuPont Sustainable Solutions

DuPont Sustainable Solutions (DSS) biedt toonaangevende adviesdiensten op het gebied van operationeel management die organisaties in staat stellen hun medewerkers en bedrijfsmiddelen te beschermen, operationele efficiency te realiseren, sneller te... Lees meer