DSS Top Consultancy in Asset Performance Management

icon.highlightedarticle.dark Opleiding en advies
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: DSS Top Consultancy in Asset Performance Management

DuPont Sustainable Solutions (DSS) is door het onafhankelijke onderzoeksbureau ALM Intelligence uitgeroepen tot top asset productivity en reliability adviesbureau dat het verschil maakt voor klanten in diverse bedrijfstakken. Voor het rapport ALM Vanguard of Asset Performance Management Consulting Providers van september 2019 onderzocht ALM de effectiviteit van 30 asset performance managementbedrijven aan de hand van hun vermogen om resultaten te bereiken voor hun klanten en om hun capaciteiten in te zetten bij verscheidene klantscenario’s.

“DuPont Sustainable Solutions is dankbaar voor deze erkenning juist nu we recent een zelfstandig bedrijf zijn geworden,” aldus Davide Vassallo, Chief Executive Officer van DuPont Sustainable Solutions. “Ons doel is om mensen te beschermen en operationele verbeteringen te realiseren. Het ALM Intelligence rapport bevestigt dat ons werk resulteert in het optimaliseren van de bedrijfsprestaties en het realiseren van duurzame resultaten voor onze vele klanten in uiteenlopende sectoren. We bedanken ALM Intelligence voor deze betekenisvolle erkenning en alle DSS-medewerkers wereldwijd voor hun niet aflatende inzet om waarde toe te voegen voor onze klanten.”

ALM Intelligence heeft DSS ook aangemerkt als ‘Best in Class’ voor zijn expertise op het gebied van zowel Client Capability Development als Needs Assessment. ALM Intelligence beschrijft DSS’ Client Capability Development als volgt: “Veel consultants van DuPont Sustainable Solutions zijn zeer ervaren plantmanagers, ingenieurs en veiligheidskundigen. Daardoor hebben zij bij klanten een ongeëvenaarde praktische geloofwaardigheid, kunnen ze uitermate goed en in onderling vertrouwen samenwerken en worden bij de ontwikkeling en invoering van ‘best practice’ oplossingen die op maat worden gemaakt voor de klant, de ervaring en kennis van de betrokken medewerkers optimaal benut.”

Wat betreft Needs Assessment prees ALM Intelligence Dss als uniek in het benchmarken van wat het beste of meest geschikt is voor de klant. Met projecten over de hele wereld, inclusief het Midden-Oosten en Afrika, is het bedrijf in hoge mate afgestemd op culturele verschillen, het aanpassen van hun aanpak en het op maat maken van oplossingen aan de fase waarin het bedrijf zich bevindt, de praktische realiteit en de milieueisen.”

“We hebben geconstateerd dat het merendeel van de bedrijven asset performance management benadert als alleen een technische uitdaging en dat de menselijke kant vaak wordt verwaarloosd. Onze ervaring bewijst dat door de asset performance managementcultuur van een bedrijf te versterken en de medewerkers erbij te betrekken het mogelijk is om tegelijkertijd risico’s te verminderen en betrouwbaarheid te verhogen,” aldus Johan van der Westhuyzen, DSS Director voor het Midden-Oosten en Afrika. “We zijn blij met de erkenning van ALM dat wij als DSS onze klanten dit unieke perspectief bieden.”

Geschreven door

DuPont Sustainable Solutions

DuPont Sustainable Solutions (DSS) biedt toonaangevende adviesdiensten op het gebied van operationeel management die organisaties in staat stellen hun medewerkers en bedrijfsmiddelen te beschermen, operationele efficiency te realiseren, sneller te... Lees meer