DuPont Sustainable Solutions beste EHS-adviesbureau voor derde jaar op rij

icon.highlightedarticle.dark Opleiding en advies
53 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: DuPont Sustainable Solutions beste EHS-adviesbureau voor derde jaar op rij

DuPont Sustainable Solutions (DSS) voert voor de derde jaar op rij de lijst aan van EHS (Environment, Health & Safety) adviesbureaus volgens een onderzoek dat is gepubliceerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Verdantix. Dit onderzoek onder ruim 400 senior leidinggevenden op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu uit 35 landen geeft DSS van alle adviesbureaus in deze tak van sport de hoogste score voor merkenvoorkeur.

“Als DuPont Sustainable Solutions waarderen we het enorm dat we deze erkenning voor het derde opeenvolgende jaar krijgen,” aldus Davide Vassallo, chief executive officer van DuPont Sustainable Solutions. “Het is een bevestiging van de inzet die iedere medewerker bij DSS dagelijks toont om de veiligheid en operationele prestaties van de organisatie en de vaardigheden van de medewerkers van onze klanten te verbeteren. We zijn onze opdrachtevers dankbaar voor het niet aflatende vertrouwen dat ze in ons hebben en Verdantix voor het benadrukken van dit vertrouwen in hun rapport.”

Volgens het Verdantix Global Corporate Survey 2019: EHS Consulting Brands Recognition zet bijna de helft van alle respondenten (48%) DSS bovenaan hun lijst als toonaangevende of best gekwalificeerde EHS consultancy als het gaat om merkenvoorkeur. 36% beoordeelt de competenties van DSS als ‘sterk’ en daarmee scoort DSS voor het derde jaar op rij hoger dan alle andere EHS adviesbureaus. Bovendien gaf 59% van de respondenten aan dat ze de kwaliteiten van DSS als EHS consultancy kennen en ook met die score laat DSS de concurrentie ver achter zich.

Deelnemers aan het Verdantix onderzoek zijn 403 senior leidinggevenden op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu die verantwoordelijk zijn voor bedrijfsbrede EHS-managementstrategieën bij organisaties in 35 landen. Bijna acht van de tien respondenten (79%) vertegenwoordigen organisaties met een omzet van meer dan 1 miljard Amerikaanse dollars in 25 verschillende sectoren. Bijna de helft (48%) is werkzaam in een bedrijfstak met een hoog tot zeer hoog EHS risicoprofiel waarbij 28% uit de chemie, mijnbouw, metaalindustrie of olie & gas komt.

Geschreven door

DuPont Sustainable Solutions

DuPont Sustainable Solutions (DSS) biedt toonaangevende adviesdiensten op het gebied van operationeel management die organisaties in staat stellen hun medewerkers en bedrijfsmiddelen te beschermen, operationele efficiency te realiseren, sneller te... Lees meer