DuPont Sustainable Solutions weer beste EHS-adviesbureau

icon.highlightedarticle.dark Opleiding en advies
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: DuPont Sustainable Solutions weer beste EHS-adviesbureau

DuPont Sustainable Solutions (DSS) voert voor het tweede jaar op rij de lijst van EHS (Environment, Health & Safety) adviesbureaus aan. Dat blijkt uit een onderzoek dat in november is gepubliceerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Verdantix. Dit onderzoek onder ruim 400 senior corporate decisionmakers op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu uit 35 landen geeft DSS van alle adviesbureaus in deze tak van sport de hoogste score voor zowel merkenvoorkeur als naamsbekendheid.

“Als DuPont Sustainable Solutions zijn we enorm dankbaar dat we ook dit jaar weer zo’n erkenning krijgen,” aldus Davide Vassallo, Global Managing Director van DuPont Sustainable Solutions. “Ons doel is altijd onze klanten te ondersteunen bij het verbeteren van de veiligheid en de operationele prestaties van hun organisaties. Het Verdantix onderzoek bevestigt dat ons werk van toegevoegde waarde is voor de opdrachtgevers met wie we dagelijks samenwerken. We danken onze klanten voor hun vertrouwen en Verdantix voor deze belangrijke bevestiging van ons werk. Ook gaat onze dank uit naar alle DSS medewerkers voor hun inzet en toewijding om onze klanten succesvol te maken.”

Volgens het Verdantix Global EHS Leaders Survey 2018: EHS Consulting Brands zet 52% van de respondenten DSS bovenaan hun lijst als het gaat om merkenvoorkeur tegen 32% in het onderzoek van vorig jaar. Daarnaast beoordeelt 38% de competenties van DSS als ‘sterk’ en daarmee scoort het bedrijf voor het tweede achtereenvolgende jaar beter dan alle andere EHS-adviesbureaus. Bovendien zeiden 3 van de 4 respondenten (76%) zich bewust te zijn van de kwaliteiten van DSS als EHS-adviseurs en ook daarmee laat DSS de concurrentie ver achter zich.

Deelnemers aan het Verdantix onderzoek zijn 411 senior decisionmakers op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu uit 35 landen die verantwoordelijk zijn voor bedrijfsbrede EHS-managementstrategieën bij organisaties met een omzet van minimaal 250 miljoen Amerikaanse dollars in 25 verschillende sectoren. 51% van hen is werkzaam in een bedrijfstak met (zeer) hoge EHS-risicoprofielen zoals de chemie, mijnbouw en olie & gas en zij zijn goed voor 28% van de respondenten.

Geschreven door

DuPont Sustainable Solutions

DuPont Sustainable Solutions (DSS) biedt toonaangevende adviesdiensten op het gebied van operationeel management die organisaties in staat stellen hun medewerkers en bedrijfsmiddelen te beschermen, operationele efficiency te realiseren, sneller te... Lees meer