Envicontrol aanwezig op de PEFTEC 2017

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Envicontrol aanwezig op de PEFTEC 2017

In Antwerpen wordt op 29 en 30 november wederom de jaarlijkse PEFTEC-beurs georganiseerd. Al sinds ettelijke jaren is deze succesvolle beurs, de beurs voor iedereen die actief is in de petroleum, raffinage, chemische en petrochemische industrieën.

Ook deze editie is Envicontrol wederom van de partij. Dit jaar staat bij Envicontrol in het teken van de ontwikkelingen in de meting & analyse van “stof/gas” & “water”. De fabrikanten welke we tijdens deze beurs op onze stand presenteren zijn onder andere Mega System, Opsis, ABB en Synspec.

We zullen u, tot in het kleinste detail, van informatie voorzien voor wat betreft de meerwaarde van onze oplossingen voor U en voor Uw proces. Uiteraard zijn er op onze stand demo-toestellen aanwezig.

Graag nodigen wij u uit om de beurs te bezoeken en een bezoek te brengen aan onze stand. Wij zijn te vinden op stand-nr. 103. Wij zien u graag.

Geschreven door

Envicontrol

Envicontrol is sinds 1978 gespecialiseerd in de verkoop en service van meet- en analyse systemen van lucht, water, gas en stoffen (bemonstering, analyse, kalibratie en generatie) aan organisaties zoals laboratoria,... Lees meer