Envicontrol distributeur van ABB wateranalyse producten

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Envicontrol distributeur van ABB wateranalyse producten

Envicontrol is in de Benelux verantwoordelijk voor de verkoop en service van de wateranalyse producten van ABB. Voor het meten van pH, conductivity, turbidity, dissolved oxygen. Maar ook voor het meten van diverse elementen, zoals Aluminium, fosfaat, IJzer, Mangaan, etc.

De zeer robuuste elektrodes van ABB zorgen voor een ongekende toepasbaarheid. Hoge Temperatuur, hoge druk, of een combinatie hiervan. De meest veeleisende specificaties kunnen worden geboden.

Met het gemak van de automatische kalibratie, waarbij de kalibratiedata van de elektrode direct in het meetinstrument geladen worden en er dus geen externe kalibratie nodig is, maken dat deze producten uitermate geschikt zijn voor een veeleisende industriële omgeving, waarbij gebruiksgemak en betrouwbaarheid een grote rol spelen.

Geschreven door

Envicontrol

Envicontrol is sinds 1978 gespecialiseerd in de verkoop en service van meet- en analyse systemen van lucht, water, gas en stoffen (bemonstering, analyse, kalibratie en generatie) aan organisaties zoals laboratoria,... Lees meer