Fluke en ROVC bundelen krachten voor specifieke trainingen

icon.highlightedarticle.dark Opleiding en advies
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Fluke en ROVC bundelen krachten voor specifieke trainingen

ROVC, partner in trainingen en opleidingen voor technisch Nederland, slaat de handen ineen met Fluke, specialist in de productie, distributie en onderhoud van elektrotechnische test- en meetinstrumenten en software. De krachtenbundeling leidt tot kwalitatief hoogstaande en praktijkgerichte trainingen voor de klanten van Fluke. ROVC gaat middels haar infrastructuur Fluke ondersteunen met de verdere uitrol en de organisatie van de trainingen in Nederland.

ROVC en Fluke hebben de ambitie om in 2016 het aanbod uit te breiden naar vijf à tien trainingen. Cursisten leren om processen efficiënt te beheren en energiekosten te verlagen, en problemen op te sporen mede door de inzet en het juiste gebruik van meetapparatuur. In december wordt de Basistraining en practicum Thermografie in het aanbod van ROVC opgenomen.

Marcel Vermeij, Manager Seminars en Trainingen bij Fluke: “We zijn erg blij dat we in ROVC een professionele opleider hebben gevonden om ons te ondersteunen bij het aanbieden van trainingen. Samen hebben we de ideale combinatie: onze jarenlange ervaring en knowhow op het gebied van test- en meetinstrumenten en software. Plus het technisch opleidingsspecialisme van ROVC. Door deze samenwerking kunnen we onze klanten nog beter bedienen en stellen we de klantvraag centraal.”

John Huizing, algemeen directeur van ROVC: “Wij zijn trots om samen te werken met een groot en internationaal bedrijf als Fluke. Hoewel we net zijn begonnen, voelt de samenwerking al vertrouwd. We spreken dezelfde taal en dat heeft geleid tot een vliegende start. Ik kijk uit naar een succesvolle toekomst waarin we samen nog meer korte en praktijkgerichte trainingen gaan organiseren.”

De eerste trainingen zijn gepland op het gebied van Thermografie en het aanbod gaat in de loop van het jaar verder uitgebreid worden.

Bent u op zoek naar de voordelen van Thermografie om onderhoudsprocedures te verbeteren? Kom dan naar de Basistraining en practicum Thermografie. Schrijf u nu in door op de link te klikken.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Fluke Nederland BV

Fluke Corporation is wereldmarktleider in de productie, de distributie en het onderhoud van elektronische test- en meetinstrumenten en software. Fluke werd in 1948 opgericht en heeft sindsdien bijgedragen aan de... Lees meer