Gebruikersflexibiliteit in nieuwste versie Ultimo software

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Gebruikersflexibiliteit in nieuwste versie Ultimo software

Ultimo Software Solutions bv, leverancier van business software voor het doelmatig beheer van bedrijfsmiddelen en -processen, lanceert deze maand de nieuwste versie: Ultimo 2016R2. De versie wordt gekenmerkt door een nieuw en fris design en uitgebreide gebruikersflexibiliteit. De nieuwe mogelijkheden maken de software nog intuïtiever in gebruik.

Gebruikersflexibiliteit
De Ultimo software onderscheidt zich sinds jaar en dag door de mogelijkheden op het gebied van flexibiliteit. Deze flexibiliteit, zoals het aanpassen van softwareschermen en –velden, beperkte zich vooralsnog tot applicatiebeheerders van de software. Elke eindgebruiker is echter anders en heeft zijn of haar specifieke wensen. Daartoe geautoriseerde gebruikers krijgen daarom vanaf de 2016R2 release de mogelijkheid om startpagina’s naar eigen wens in te richten, selectielijsten te personaliseren en pagina’s als favoriet aan te duiden. Welke informatie er zichtbaar is voor de eindgebruiker is dus volledig te personaliseren, waardoor een grote sprong in gebruiksgemak is gerealiseerd.

Modern design
Dit alles is beschikbaar in een nieuw en fris design. Gebruiksvriendelijke panels met pictogrammen zorgen ervoor dat informatie voor zowel backoffice- als Self Service-gebruikers snel te bereiken is. Welke panels met welke informatie (bijvoorbeeld grafieken, snelkoppelingen, intern nieuws of andere widgets) zichtbaar zijn en welke plaats deze op het startscherm innemen, kan op persoonsniveau worden bepaald.

Over Ultimo
Ultimo Software Solutions bv is een van origine Nederlands bedrijf, dat zich sinds 1988 toelegt op het ontwikkelen, verkopen en ondersteunen van software voor het doelmatig beheer van bedrijfsmiddelen en -processen. Dagelijks wordt er met een team van 150 professionals gewerkt aan de standaard business software voor Facility, Maintenance, IT Service, Fleet & Infra Asset Management. De producten worden door meer dan 1500 organisaties in meerdere landen en in vele uiteenlopende branches gebruikt, zoals industrie, zorgsector, logistiek & transport, zakelijke dienstverlening, onderwijs, overheid, etc.

Geschreven door

Logo van:Gebruikersflexibiliteit in nieuwste versie Ultimo software

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer