Gecertificeerde interface Ultimo (versie 2015R2) en SAP ERP

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Gecertificeerde interface Ultimo (versie 2015R2) en SAP ERP

Vanaf heden beschikt de Ultimo software (versie 2015R2) over een gecertificeerde interface met de ERP software van SAP®. De werking van de interface is officieel goedgekeurd met SAP versie 6.0. De toetsing en certificering is verricht door het Sap icc (SAP Integration and Certification Center) en daarmee is aangetoond dat er op succesvolle wijze data tussen beide systemen uitgewisseld wordt.

“We zijn verheugd dat we met succes de SAP-certificering van onze software hebben behaald,” vertelt Ewout Noordermeer, directeur van Ultimo Software Solutions bv. “SAP is een veelgebruikt ERP-systeem en we ervaren vanuit de markt en onze klanten veel behoefte aan de gecertificeerde standaardinterface tussen beide systemen. We brengen zo het beste van meerdere disciplines samen in één oplossing en bieden zo toegevoegde waarde voor gebruikers. Denk daarbij met name aan het stroomlijnen van processen en het verder verbeteren van de efficiency. Het flexibele karakter van onze software maakt het zoals gewoonlijk mogelijk om rekening te houden met klantspecifieke situaties.”

Dankzij de gecertificeerde interface vindt er real-time uitwisseling van informatie plaats op het gebied van voorraadbeheer en inkoop. Hiermee is het mogelijk om leverancier- en artikelgegevens uit SAP te importeren in Ultimo. Bestelaanvragen uit Ultimo kunnen worden geëxporteerd naar SAP. Voor bestellingen, ontvangsten en facturen is zowel import als export in beide systemen mogelijk.

Over Ultimo Software Solutions
Ultimo Software Solutions bv is een onafhankelijk Nederlands bedrijf dat sinds 1988 actief is in de ontwikkeling, verkoop en ondersteuning van software voor het beheer van bedrijfsmiddelen en processen. Ultimo Software Solutions is in verschillende marktsectoren marktleider met de producten voor maintenance management, fleet management, infra asset management, IT service management en facility management.
Meer dan 1500 organisaties in binnen- en buitenland maken gebruik van de software. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft het bedrijf ook vestigingen in Duitsland en België.

Geschreven door

Logo van:Gecertificeerde interface Ultimo (versie 2015R2) en SAP ERP

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer