GEFA officieel distributeur Dellmeco membraanpompen

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: GEFA officieel distributeur Dellmeco membraanpompen

GEFA Procestechniek Nederland heeft per januari 2016 de officiële distributie verworven voor de Benelux van Dellmeco membraanpompen.

Dellmeco ontwerpt en produceert een compleet programma aan hoogwaardige pneumatische en elektrische dubbelwerkende membraanpompen voor industrieel gebruik. Hun uitgebreide marktkennis en geavanceerde technologie zorgen voor een betrouwbaar kwaliteitsproduct.

De lijn is breed inzetbaar door ruime materiaalkeuze zoals roestvaststaal, aluminium, gietijzer, polypropyleen, PTFE en vele overige materialen en geleidende varianten. Dellmelco is hierdoor toepasbaar in veel branches zoals chemie, farmacie, petrochemie, voedingsmiddelen, papier, etc.

Voor GEFA is Dellmeco de perfecte aanvulling op het huidige assortiment. De jarenlange ervaring op het gebied van pompen met de brede expertise van afsluiters, maakt GEFA een uitstekende partner in zeer uiteenlopende processen. ‘’Wij streven steeds meer naar het bieden van hoogwaardige en betrouwbare procesoplossingen, dusdanig dat onze klant kan rekenen op zo laag mogelijke operationele kosten’’, aldus Hans Warnaar, salesmanager van GEFA Procestechniek Nederland.

Door hun compacte bouw en een minimaal aantal onderdelen zijn de pompen eenvoudig in onderhoud. Voor alle modellen is een ATEX uitvoering beschikbaar. Daarnaast biedt Dellmeco een uitgebreid assortiment aan accessoires zoals membraanbewaking en pulsatiedempers.
DELLMECO’s kwaliteitspompen zijn concurrerend geprijsd en snel leverbaar.

Geschreven door

GEFA Procestechniek Nederland

GEFA is al 50 jaar toonaangevend producent van hoogwaardige afsluiters zoals vlinderkleppen, kogelkranen, plaatafsluiters, terugslagkleppen, alsmede leverancier van aanverwante artikelen zoals appendages, aandrijvingen, etc. Daarnaast heeft GEFA ook varianten met... Lees meer