Get inspired! Digitaal ecosysteem voor levenscyclusbeheer instrumentatie

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
98 bekeken Laatste wijziging: 11 mei 2023
Digitaal ecosysteem voor levenscyclusbeheer instrumentatie
Digitaal ecosysteem voor levenscyclusbeheer instrumentatie | Foto: Endress+Hauser

IIoT en digitalisering zijn de basisingrediënten voor conditie gebaseerde en voorspellende onderhoudsstrategieën. De vraag is hoe dit in de praktijk toe te passen om ervoor te zorgen dat de productiemiddelen zo efficiënt mogelijk worden benut.

Op 25 mei organiseert Endress+Hauser daarom een college waar in het bijzonder aandacht wordt besteed aan de migratiemogelijkheden van W@M naar het digitale ecosysteem Netilion en het eenvoudig, ontsluiten, borgen en delen van instrumentgegevens met andere gebruikers en bestaande onderhoudsbeheersystemen.

Schrijf u nu in voor deze middagbijeenkomst via de inschrijflink. Het programma is voor iedereen geschikt die zich bezighoudt met de uitvoering en onderhoud van procesinstallaties in welke branche dan ook.

Plaats: Endress+Hauser, Nikkelstraat 6 Naarden
Tijd: 12.30 uur – 16.00 uur (incl. lunch)
Kosten: geen

Wij ontmoeten u graag bij ons in Naarden.

Inschrijflink icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Get inspired! Digitaal ecosysteem voor levenscyclusbeheer instrumentatie

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer