Graco kiest voor J. van der Gaag bv

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Graco is opgericht in 1926 en wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelingssystemen en -componenten. De producten van Graco verplaatsen, meten, regelen, doseren en brengen een breed scala vloeistoffen en viskeuze materialen aan voor smering van voertuigen en voor commerciële en industriële omgevingen.

Het succes van het bedrijf berust op zijn niet-aflatend engagement voor de allerhoogste technische kwaliteit, productie van wereldklasse en eersteklasklantenservice. Graco werkt nauw samen met erkende dealers en biedt systemen, producten en technologie die de kwaliteitsstandaard bepalen op een breed terrein van oplossingen voor materiaalbehandeling. Naast materiaal voor de aannemersbranche levert Graco apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Graco investeert doorlopend in materiaalmanagement en -beheersing en biedt daardoor continu innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.

In de proces en voedselindustrie zal J. van der Gaag BV de proces en sanitaire lijn van pompen en appendages leveren, installeren en onderhouden. J. van der Gaag BV bestaat sinds 1938 en is gespecialiseerd in het engineeren, leveren, installeren en onderhouden van automatische smeersystemen. Onze specialisten kunnen u zeer breed adviseren en zijn t.a.t. gericht op het realiseren van besparingen. Optimale service is voor ons een must.

Geschreven door

Apparatenbouw Hogedruksmering J. van der Gaag BV

J. van der Gaag B.V. levert alle componenten, nodig voor het smeren, vanaf een smeernippel tot aan complete complexe automatische centrale vet of olie smeersystemen met meer dan 1000 smeerpunten.... Lees meer