Groot aanbod Ultimo webinars

icon.highlightedarticle.dark Opleiding en advies
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Groot aanbod Ultimo webinars

De afgelopen weken hebben honderden geïnteresseerden een Ultimo webinar bijgewoond. Wegens dit succes, hebben wij voor de aankomende weken opnieuw een uitgebreid webinarprogramma samengesteld. U kunt zich kosteloos aanmelden voor onderstaande webinars. Elk webinar neemt ongeveer 20 minuten van uw tijd in beslag. Voorgaande webinars zijn ook terug te kijken op het Ultimo-kanaal van Ultimo.

Dinsdag 14/4, 11.00uur, Voorraadbeheer en inkoop
We staan stil bij de basisfunctionaliteit van Ultimo, maar gaan ook in op de verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Gebruikt u de module al en wilt u weten of u nog een optimalisatieslag kunt maken? Of heeft u de module nog niet in gebruik en wilt u weten wat er zoal mogelijk is? Voor beide doelgroepen is het webinar uitermate geschikt. De module Voorraadbeheer en Inkoop zorgt ervoor dat u grip houdt op uw voorraden en de inkopen van uw middelen, waardoor u in staat bent kostenbesparingen te realiseren en efficiënter te werken.

Woensdag 15/4, 13.30uur, IoT as a gamechanger
In de webinar IoT as a gamechanger zullen wij u meenemen in de grenzeloze mogelijkheden die IoT u kan bieden. Samen met partner bedrijven hebben wij een aantal mooie en vooral slimme voorbeelden gerealiseerd die mogelijk ook voor uw processen toepasbaar zijn. Laat u inspireren om de performance van assets te verbeteren, veiligheid te vergroten en de productiviteit van personeel te verhogen. Deze webinar is bedoeld voor organisaties die reeds gebruik maken van Ultimo, maar ook voor potentiele klanten en partnerbedrijven die Asset Management oplossingen willen implementeren en integreren.

Donderdag 16/4, 10.00uur, De kracht van visualisatie
Informatie wordt vandaag de dag steeds meer zichtbaar en tastbaar gemaakt. Ook binnen Asset Management wordt data steeds meer gezien als een Asset die kan worden gebruikt om processen te optimaliseren en de performance te verbeteren. In de webinar ‘De kracht van visualisatie’ zullen wij u meenemen in de toegevoegde waarde van data-visualisatie binnen Asset Management. Samen met partnerbedrijven hebben wij een aantal mooie en vooral slimme voorbeelden gerealiseerd die mogelijk uw dagdagelijkse werkzaamheden aanzienlijk kunnen vergemakkelijken. Laat u inspireren om processen te verbeteren, veiligheid te vergroten en de productiviteit van personeel te verhogen. Deze webinar is bedoeld voor organisaties die reeds gebruik maken van Ultimo, maar ook voor potentiele klanten en partnerbedrijven die Asset Management oplossingen willen implementeren en integreren.

Dinsdag 21/4, 13.30uur, Plannen in Ultimo
Grafische planners maken het werken in de Ultimo software eenvoudig en overzichtelijk. Bovendien zorgen ze ervoor dat u efficiënt werkt. Ultimo heeft ongekend veel planningsmogelijkheden. Tijdens deze webinar staan we kort stil bij welke planners er eigenlijk allemaal zijn en zoomen we o.a. in op de nieuwe planner: Kanban- borden. Na deze webinar bent u op de hoogte welke planners Ultimo zoal biedt en weet u welke planner u het beste in kunt zetten voor welke activiteit.

Dinsdag 28/4, 14.00uur, Sturen op kosten en budgetten
In tijden van crisis verandert voor technische diensten de focus van Uptime naar Cost Control. In deze webinar gaan we dieper in op de mogelijkheden om in Ultimo inzicht te krijgen in verleden, heden en toekomstige kosten.
En dit op basis van budgetten en kostenplaatsen

Woensdag 29/4, 14.30uur, Mobiel werken met Ultimo
Altijd de Ultimo software kunnen gebruiken, waar u ook bent. Die efficiëntie is te realiseren door mobiel te werken met Ultimo op uw tablet of smartphone. U heeft altijd en overal belangrijke informatie voorhanden. Tijdens deze webinar staan we stil bij de voordelen om mobiel te werken met Ultimo en gaan we verder in op de nieuwste functionaliteiten.

Donderdag 30/4, 10.00uur, Ultimo voor elk onderhoudsregime
Dat juist onderhoud belangrijk is om uw assets in goede conditie te houden zal u niet vreemd klinken, maar welke functionaliteiten in Ultimo kunt u nu het beste inzetten? Wij praten u bij over de volgende thema’s:
-Tips en tricks over periodiek onderhoud
-Risicogestuurd onderhoud
-Conditie-afhankelijk onderhoud
-Voorspellend onderhoud

Donderdag 7/5, 10.00uur, Ultimo Reporting
Input is output. Ultimo beschikt over tal van rapportagemogelijkheden, waardoor u snel en overzichtelijk inzicht krijgt in uw informatiebehoefte. Tijdens deze webinar staan we stil bij de verschillende rapportagemogelijkheden die Ultimo biedt en geven wij aan voor welk doeleinde u welke rapportages het beste kunt inzetten.

Kosteloos deelnemen en meer informatie
Wilt u kosteloos deelnemen aan een Ultimo webinar? Bezoek dan de Ultimo website en meld u aan. Mocht u nog geen gebruik maken van de Ultimo software en meer informatie wensen over hun producten? Bezoek dan ook zeker even de website voor meer informatie en interessante referentiecases.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Groot aanbod Ultimo webinars

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer