HaVeP presenteert de Comfort Zipper

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: HaVeP presenteert de Comfort Zipper

Van woensdag 25 t/m vrijdag 27 maart draait het tijdens de 10e editie van Secura in Brussels Expo om twee dingen: veiligheid en gezondheid op het werk. HaVeP Workwear / Protective wear is erbij en presenteert haar nieuwste toepassing in werk- en veiligheidskleding: de HaVeP® Comfort Zipper.

Veiligheid en comfort komen samen
De innovatie van de HaVeP® Comfort Zipper is de ritssluiting met extra doek in het rugpand die meer bewegingsvrijheid voor de drager creëert. Het idee ontstond in de praktijk toen gasfitter Stefan Wolfs tijdens voorovergebogen werkzaamheden gebrek aan ruimte bij zijn oude overall ervoer. Gelet op de ergonomie en houding van werknemers nam commercieel manager Paul Vorspaget het idee direct serieus. De nieuwe overall voldoet aan de landelijke VIAG regelgeving (Veiligheidsinstructies Aardgas) voor elektriciteits- en gasnetbedrijven.

Op Secura 2015 toont HaVeP Workwear / Protective wear op stand 3.238 haar nieuwe model met HaVeP® Comfort Zipper die tevens toepasbaar is op al haar overalls.

Secura 2015
Als platform op het gebied van veilig en gezond werken is Secura een begrip onder uiteenlopende organisaties. Met demo-routes, een conferentieprogramma en meerder georganiseerde netwerkmomenten vormt Secura dan ook een broedplaats van kennis en innovatie.

Geschreven door

HaVeP Workwear / Protective wear

You’ll never work alone Al 150 jaar biedt HAVEP een verregaande kennis en ervaring in werkkleding, vertaald in kwaliteit en resultaat. Daarom gaan we voor nog betere, trendsettende producten; innovatieve... Lees meer