HaVeP uitgeroepen tot Supplier of the year 2014

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: HaVeP uitgeroepen tot Supplier of the year 2014

16 april – Tijdens het leveranciersdiner ter gelegenheid van het National Safety at Work Event van Intersafe Groeneveld, is HaVeP uitgeroepen tot ”Supplier of the year 2014”.

Partnership
HaVeP en Intersafe Groeneveld werken al tientallen jaren samen. De laatste jaren heeft dit partnership o.a. geresulteerd in het project TBI en zeer recent is ook Fokker via Intersafe Groeneveld beleverd. De Award ”Supplier of the year 2014” bevestigt het wederzijdse vertrouwen in verleden en in de toekomst.

Strenge kwaliteitseisen aan leveranciers
Intersafe biedt haar klanten continu de beste oplossing om veiligheid en gezondheid op de werkplek te waarborgen. De juiste leveranciers- en productkeuze zijn daarbij van cruciaal belang. De category managers stellen daarom voor onze klanten in uiteenlopende sectoren de optimale productenmix samen.
Zij werken alleen samen met leveranciers die voldoen aan hun strenge kwaliteitseisen op het gebied van produktkwaliteit, compliance, logistiek, continuiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door de samenwerking met deze selecte groep kwaliteitsleveranciers gedurende een langere periode (her)kennen we de problemen bij onze klanten waardoor we gericht een passende oplossing kunnen bieden.

Over Intersafe
Intersafe is de toonaangevende Europese leverancier van een uitgebreid pakket aan producten en diensten voor de veiligheid op elke werkplek. Intersafe staat voor innovatieve, unieke oplossingen die de arbeidsomstandigheden, veiligheid en het welzijn van medewerkers verbetert.

Geschreven door

HaVeP Workwear / Protective wear

You’ll never work alone Al 150 jaar biedt HAVEP een verregaande kennis en ervaring in werkkleding, vertaald in kwaliteit en resultaat. Daarom gaan we voor nog betere, trendsettende producten; innovatieve... Lees meer