Hiltra bouwt brandcompartiment op maat

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Hiltra bouwt brandcompartiment op maat

Hiltra Barneveld BV is ruim 35 jaar prominent op de markt aanwezig als producent en leverancier van (prefab) opslagsystemen voor (brand) gevaarlijke stoffen conform de PGS15 regelgeving.

Naast een zeer uitgebreid standaardprogramma is het mogelijk brandcompartimenten op maat te produceren. Met een eigen engineering- en tekenafdeling kunnen we snel en adequaat reageren op specifieke klantwensen.

Bijgaande afbeelding toont een Megasaver brandcompartiment model LS-MS 290918. Dit betreft een ’kastcontainer’ met een afmeting van BxDxH van 2900x900x1800 mm, welke bestaat uit 2 compartimenten inclusief stellingwerk. Voor optimale toegankelijkheid zijn 2 sets dubbele F60 vleugeldeuren aangebracht. Het gehele brandcompartiment heeft een brandwerendheid (van buiten naar binnen en van binnen naar buiten) van 60 minuten. E.e.a. conform de PGS15 regelgeving.

Hiltra Barneveld BVicon.arrow--dark

Geschreven door

Hiltra Barneveld b.v.

Hiltra Barneveld BV is een familiebedrijf dat ruim 35 jaar bestaat. Vanaf de start zijn we als pioniers actief op de markt aanwezig met (prefab)systemen voor de opslag van gevaarlijke... Lees meer