Hitma breidt uit met SchuF-monsternamekranen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Hitma breidt uit met SchuF-monsternamekranen

Hitma biedt oplossingen voor uiteenlopende monsternametoepassingen; van steriele monstername in de voedingsindustrie tot industriële monsternamesystemen in de (petro)chemie. Aan het pakket industriële monsternamekranen is onlangs een nieuwe lijn toegevoegd: De sampling valves van de van oorsprong Duitse fabrikant SchuF.

Model 32-monsternamekranen
Uit het pakket van SchuF levert Hitma de bekende Model 32-monsternamekranen. Deze zijn ontworpen om op eenvoudige en veilige wijze een productmonster te onttrekken aan het proces of om juist product te injecteren in een tank, reactor of pijpleiding. De SchuF-monsternamekranen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Ze raken niet verstopt doordat ze geen dode ruimtes hebben. Daarnaast zijn ze prijstechnisch een interessant alternatief voor industriële monstername-afsluiters van andere fabricaten.

Meer dan 100 jaar ervaring
De Schuf-groep ontwerpt en produceert al meer dan 100 jaar industriële kleppen die gassen, vloeistoffen, slurries of poeders controleren, isoleren, omleiden of bemonsteren. Al in 1914 ontving het bedrijf haar eerste patent (voor de Lift Plug Valve). Hun kleppen zijn ideaal voor moeilijke of zware procesomstandigheden in de chemische, petrochemische, polymeer-, olie-, gas-, raffinage- en offshore-industrie. Het bedrijf heeft ontwerp- en productielocaties in Duitsland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India en Italië en leveren hun valves inmiddels in 65 landen. De toonaangevende Amerikaanse polymeerklepspecialist ”Fetterolf” trad in 2004 toe tot de SchuF-groep.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Hitma breidt uit met SchuF-monsternamekranen

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in ieder bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een oplossing op maat te kunnen bieden.... Lees meer