Hitma Instrumentatie op beurs Maritime Industry in Gorinchem

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Hitma Instrumentatie op beurs Maritime Industry in Gorinchem

9 t/m 11 mei 2017 komt de maritieme sector samen tijdens de Maritime Industry-beurs in de Evenementenhal in Gorinchem. Ook Hitma Instrumentatie is op deze vakbeurs aanwezig. Beursbezoekers die op zoek zijn naar meet- en regeloplossingen voor applicaties binnen de scheepsbouw- en scheepvaartindustrie, kunnen hiervoor terecht op de Hitma-stand (standnummer 232).

Scheepvaart meet- en regelapplicaties
De maritieme sector vindt bij Hitma Instrumentatie de volgende meet- en regelapplicaties:
•Niveaumeting van ballasttanks op schepen
•Bilge-alarm vlotterniveauschakelaars
•Bewaking van de flow in hydraulische stuurmachines
•Zijmontagevlotterschakelaars voor dieseltanks
•Diepgangmeetsysteem voor schepen
•Brandstofverbruikmeting voor scheepsdieselmotoren

De sensoren zijn voorzien van diverse scheepvaartkeurmerken als GL, LRS, DNV, BV, RINA, RMRS. Hitma Instrumentatie levert ook ATEX-uitvoeringen.
Top 4 van onze meest toegepaste producten binnen de scheepvaart
1.Barksdale bilge vlotterschakelaar serie UNS-VA-SB5
Degelijke Bilge-niveauschakelaar met testfunctie. De schakelaar heeft een compacte constructie en is gemaakt van roestvrijstaal. De Bilge Switch is ontworpen voor de scheepvaartindustrie, offshore, ballastcontainers, brandstoftanks en afvalwater. De UNS-VA/SB5 is leverbaar met 3 kabellengtes: 2, 10 en 15 meter.
2.Barksdale niveauindicatie serie BNA-S21-S22
De lichtste uitvoering binnen het programma magnetische peilglazen van Barksdale. Het instrument is volledig ”custom made” te bestellen. Lengtes tot 3000 mm, hoge temperatuuruitvoeringen en drukklasse tot PN40 behoren tot de mogelijkheden.
3.FineTek zijmontagevlotterschakelaar serie FF10
De vlotterschakelaars van FineTek zijn speciaal ontworpen voor zijmontage in een tank of vat. De schakelaars zijn leverbaar met een scheepvaartkeur of in intrinsiekveilige uitvoering. Ideaal voor montage op schepen of in de procesindustrie.
4.Atex-indicators voor tankinhoudsmeting
De BA304G serie is een compacte uitvoering van de intrinsiek veilige Beka displays. Dit nieuwe model kan één op één worden uitgewisseld met de oude BA304B- en BA304C-serie. De robuuste IP66-behuizing maakt het display geschikt voor een zeer ruige omgeving, zoals in de scheepvaart (denk aan tankmeting en alarmering voor binnenvaarttankers).
Uiteraard kunt u zich op onze stand verder laten informeren over deze, en nog vele andere, producten.

E-tickets voor beurs Maritime Industry aanvragen
Voor toegang tot de Maritime Industry-beurs kan men via de website van Hitma Instrumentatie een (gratis) e-ticket aanvragen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Hitma Instrumentatie op beurs Maritime Industry in Gorinchem

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in ieder bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een oplossing op maat te kunnen bieden.... Lees meer