IFS Ultimo behaalt ISAE 3402 Type 2-verklaring

icon.highlightedarticle.dark Automatisering 19 april 2023
Article image of: IFS Ultimo behaalt ISAE 3402 Type 2-verklaring
Article image of: IFS Ultimo behaalt ISAE 3402 Type 2-verklaring

IFS Ultimo, leverancier van de gelijknamige Enterprise Asset Management SaaS solution, heeft onlangs de ISAE 3402 Type 2 onafhankelijke service-auditorverklaring behaald. Dit toont de inzet om de klanten hoogstaande beveiliging en betrouwbaarheid te bieden.

Internationale standaard
De ISAE 3402 Type 2 onafhankelijke service-auditorverklaring is een internationaal erkende standaard, die de opzet en werking van de interne beheersingsmaatregelen ten aanzien van de beveiliging van de cloud EAM-applicatie-infrastructuur onderschrijft. Dit is een zwaar evaluatieproces dat maanden aan voorbereiding, testen en audits door een onafhankelijke derde partij vereist.

Erik Huisman, Chief Technology Officer bij IFS Ultimo, voegt toe: “Het behalen van de ISAE 3402 Type 2-verklaring is een significante mijlpijl voor ons bedrijf. Het laat onze toewijding aan het continu verbeteren van onze beveiligingsmentaliteit zien en versterkt onze reputatie als een betrouwbare leverancier van SaaS-oplossingen.”

Erik Riphagen, Information Security Officer bij IFS Ultimo: “Na een intensieve periode van implementatie en audits, zijn we heel trots dat IFS Ultimo de ISAE 3402 Type-verklaring heeft behaald. De ISAE 3402 Type 2-verklaring verzekert onze klanten ervan dat onze interne beheersingsmaatregelen en beveiligingsmaatregelen effectief zijn en werken zoals ze bedoeld zijn. Dit geeft onze klanten het vertrouwen dat hun gevoelige data bij ons in veilige handen is.”

Databeveiliging en privacy
IFS Ultimo begrijpt dat databeveiliging en privacy belangrijke zorgen zijn voor klanten, en neemt deze verantwoordelijkheid dan ook zeer serieus. Met de ISAE 3402 Type 2-verklaring kan IFS Ultimo klanten de garantie bieden dat de noodzakelijke beheersingsmaatregelen zijn geïmplementeerd om data te beschermen en op het hoogst mogelijke niveau beveiliging te bieden en integriteit te bewaren.

geschreven door

Logo van:IFS Ultimo behaalt ISAE 3402 Type 2-verklaring

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer