In één avond kennis vergaren rond 3D-printing

icon.highlightedarticle.dark Opleiding en advies
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: In één avond kennis vergaren rond 3D-printing

Op donderdag 13 februari 2020 organiseert Flam3D, in oorsprong een Vlaamse 3D-printing netwerkorganisatie, een infoavond “3D-printing in Business” in Oss. Flam3D – intussen een Vlaams-Nederlandse associatie – is daarmee een van de weinige organisaties die actief op de verspreiding van neutrale en onafhankelijke informatie rond 3D-printing inzet. De vereniging wil met de infoavond het zinvol benutten van de technologie binnen het MKB stimuleren. Bijkomend voordeel is dat grensoverschrijdende samenwerking wordt versterkt.

Over het evenement

De infoavond 3D-printing in Business vindt plaats op donderdag 13 februari bij Rösler in Oss, een lidbedrijf van Flam3D. Het event richt zich op alle bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn om met 3D-printen aan de slag te gaan en is gratis. Flam3D poogt hiermee een antwoord te bieden op vragen waarmee deze bedrijven worstelen en op die manier de ondernemingskansen met Additive Manufacturing (3D-printing) te verhogen. Naast een informatieve introductie rond 3D-printing, komen enkele belangrijke 3D-printbedrijven als Trumpf, Hulotech, 3D Maastricht, 3D Body Cloud, K3D en Rösler hun kennis en expertise delen.

Na de lezingen wordt een maaltijd voorzien en is er ruimte om te netwerken. Het evenement is gratis, maar reservatie vooraf is verplicht. Flam3D nodigt alle geïnteresseerden van harte uit om zich in te schrijven via de bijgevoegde link.

Een blik op het programma

16u00: Ontvangst

16u30: Welkom door Rösler / AM solutions

16u50: Introductie en technische toelichting door Flam3D

17u45: Bedrijfscases en praktische voorbeelden door o.a. K3D, 3D Maastricht, Hulotech, Trumpf (V.A.C. Machines), 3D Body Cloud.

18u45: Maaltijd en netwerking + eventueel rondleiding (eventueel in kleinere groepjes)

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Flam3D

Flam3D is een onafhankelijk non-profit platform dat actief is in 3D-printing. Het verenigt, vertegenwoordigt en ondersteunt momenteel meer dan honderdentien bedrijven en onderzoeksinstellingen. De organisatie gaat op zoek naar versterking... Lees meer