Industriële elektronica: Wat kunnen we verwachten vanaf 2022?

icon.highlightedarticle.dark Automatisering 13 juni 2022
Article image of: Industriële elektronica: Wat kunnen we verwachten vanaf 2022?

Het is voor u waarschijnlijk niets nieuws: wereldwijd is er een behoorlijk tekort aan vitale (elektronische) componenten. Al sinds 2018 kampt de markt voor industriële elektronica hiermee. Daarnaast heeft de coronapandemie een grote invloed op de beschikbaarheid en prijzen van de elektronica.

Het resultaat? De doorlooptijden zijn in 2020/2021 met een factor 10 toegenomen, de tekorten worden steeds groter en prijsstijgingen van 35 procent zijn aan de orde van de dag.

Maar wat kunnen we eigenlijk vanaf 2022/2023 verwachten? Worden die tekorten alsmaar groter of verwachten we positieve veranderingen? In dit interview vragen we Sierd Bosma, marktexpert en CCO van UNIS Group, naar zijn visie op dit onderwerp.

Hij vertelt over de huidige stand van zaken in de markt, hoe UNIS Group omgaat met de tekorten en over zijn verwachtingen voor de markt vanaf 2022/2023.

Lees het hele interview via www.unisgroup.nl/nieuws

Lees het hele interview icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Industriële elektronica: Wat kunnen we verwachten vanaf 2022?

UNIS Group

U wilt stilstand zoveel mogelijk voorkomen. Onze focus ligt daarom op het bevorderen van continuïteit van industriële productieprocessen: we reduce donwtime Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer