Inrato maakt beheer heftruckvloot inzichtelijk en rendabel

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Inrato maakt beheer heftruckvloot inzichtelijk en rendabel

Bij diverse bedrijven is beheer van het heftruckpark iets dat er ‘even bijgedaan’ moet worden. Met als gevolg achterstallig of juist overbodig onderhoud, onverklaarbare schadeposten en een onbetrouwbare voor- en nacalculatie.
Samen met Powerfleet biedt Inrato oplossingen die het werk uit handen nemen zodat tijd overblijft voor analyse en bijsturing. Met duidelijk inzicht is de efficiency te verhogen en kostenbesparing te behalen. Zaken als voertuigtoegang met bestaande bedrijfspassen, checklists voor begin van de shift, botsing registratie en bijhouden van overuren kan allemaal papierloos. En dat voor alle merken voertuigen en type voertuig, uw terminaltrekker en veegmachine behoren immers ook bij uw voertuigvloot.
Powerfleet Essence werkt eenvoudig met een App of Tablet zonder ICT infrastructuur en is daardoor direct inzetbaar bij vloten van 2-5 voertuigen. Bij variant Expert is er een Cloud omgeving voor inzicht en uitgebreide rapportages bij grotere vloten.
‘Powerfleet biedt de universele vlootbeheeroplossing die op maat gemaakt wordt voor de klant‘ legt Jelmer Brouwer van Inrato uit. ’Het samenvoegen van functies in één oplossing brengt inzicht door overzicht’.
Bij menigeen in de logistiek is de naam I.D. systems bekend, door strategische overnames is de naam Powerfleet gekozen als merknaam. Hiermee is de positie van marktleider versterkt waarbij 25 jaar ervaring in voertuigvloten en ontwikkeling in beheer heeft geresulteerd in meer dan 600.000 units in het veld wereldwijd.

Geschreven door

Inrato International

Inrato International is een klantgerichte technische handelsonderneming, gespecialiseerd in op maat gesneden veiligheidsoplossingen. Bij ons vindt u direct de oplossing in machinebeveiliging, voertuigveiligheid en signaleringstechniek die u zoekt. Lees meer