Integratie van gegevens bespaart tot wel 60%

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Integratie van gegevens bespaart tot wel 60%

Door slimme integratie van de beschikbare gegevens zijn besparingen tot wel 60% mogelijk. Weidmüller helpt u daarbij met de juiste productdata en een pakket engineeringstools.

De softwarepakketten en integratietools van Weidmüller zijn intuïtief en gemaakt om de dataflow vanaf het ontwerp tot en met de oplevering éénduidig en doorzichtig te maken. De data hoeft maar één keer te worden ingevoerd en wordt gebruikt voor uw gehele proces tot en met de inbedrijfstelling. De juiste documentatie helpt u ook met onderhoudswerkzaamheden tijdens de serviceperiode van de installatie! Alle pakketten worden als download beschikbaar gesteld op onze website.

Enkele voorbeelden:

Weidmüller Configurator
De Weidmüller Configurator is een krachtige engineeringsoftware voor de configuratie van klemmenrails en complete assemblages van Weidmüller producten. De software adviseert u over optimale samenstellingen, geeft een 3D beeld, creëert bestellijsten en biedt integratie met andere engineeringstools binnen uw organisatie.

M-Print® PRO software voor printers
Het complete softwarepakket om markeringen en etikettering voor apparaten, kabels, geleiders of verbindingen conform de industriële standaarden af te drukken op de printers van Weidmüller.

In detail: M-Print® PRO eCAD interface voor etikettering en markering
U kent het wel: Wat is de juiste markering en etikettering? Hoe kan ik de kosten daarvan reduceren? Om de juiste markeringen en etikettering daadwerkelijk op het eindproduct te krijgen zijn vele stappen nodig. Met M-Print® PRO eCAD is het kopiëren van het ene naar het andere pakket verleden tijd.

Markeringen voor elke toepassing met M-Print® PRO eCAD. De juiste markeringen worden toegewezen aan klemmenstroken, apparaten en kabels. Één gestandaardiseerd markering-systeem!
U heeft de technische documentatie en de volledige afdrukgegevens beschikbaar voor de werkplaats en montage in het veld. Hiermee wordt de foutkans drastisch verlaagd en de montagetijden verkort waardoor er besparingen tot wel 60% mogelijk zijn.

Heeft u vragen of wenst u een demonstratie van het plangemak van de Weidmüller configurator gekoppeld met M-Print® PRO, neem dan contact op met onze Customer Service.

Geschreven door

Weidmüller Benelux BV

Weidmüller positioneert zichzelf wereldwijd voortdurend succesvol als marktleider op het gebied van oplossingen voor elektrische verbindingen, conditionering en bewerken van energie, signalen en data in industriële omgevingen. Lees meer