Kennismaking met Copla Coaching

icon.highlightedarticle.dark Opleiding en advies
32 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Kennismaking met Copla Coaching

De laatste jaren zijn veel veiligheidskundigen en bedrijven op zoek naar manieren en tools om gedrag van de medewerkers positief te beïnvloeden.
Met als doel om minder ongelukken en een veiligere werkplek en betere veiligheidscultuur te creëren.
Veiligheidskundigen adviseren veelal om het gedrag te beïnvloeden alleen kent een advies zijn beperkingen.

Op woensdagavond 16 mei wil Copla Opleiding – Training – Consultants – Coaching een speciale informatieavond organiseren om de nieuwe dienstverlening van Copla te introduceren: Copla Coaching. Op deze avond wordt Coaching en de opleiding tot DE VeiligheidsCOACH® geïntroduceerd en kun je kennismaken met de trainer/coaches.
Woensdagavond 16 mei 2018. Schrijf je in voor deze gratis informatieavond “Kennismaking Copla Coaching” via mail of telefoon.

Copla Coaching ziet het inzetten van coachvaardigheden als dé oplossing voor het borgen van veilig gedrag in de mensen ZELF. In de praktijk ervaart Copla Coaching dat adviseren aanzet tot gedragsverandering maar dat het niet leidt tot duurzaam borgen van gedragsverandering. Coachen daarentegen wel. Daarnaast ziet Copla Coaching dat coachvaardigheden nog geen belangrijk onderdeel vormt binnen het veiligheidskundig vakgebied en daarom heeft Copla Coaching als missie:
“Het introduceren van coachvaardigheden in het veiligheidskundig vakgebied”

Wil je meer weten over coaching en de unieke opleiding DE VeiligheidsCOACH® schrijf je dan nu in. Indien je ook een individueel gesprek wilt met DE VeiligheidsCOACH tijdens deze informatieavond vermeld dit dan bij aanmelding.
Hartelijke groet en wellicht tot ziens namens de VeiligheidsCOACH Rick van der Heide.

Geschreven door

Copla Opleiding Training en Consultants

Copla Copla is al ruim 30 jaar uw ervaren partner in professionele arbozorg en brandveiligheidszorg. Copla heeft meer dan 100 jaar ervaring in haar midden. Deze schat aan ervaring en... Lees meer