LeBlansch vertegenwoordiging Comav s.r.l. voor Benelux

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: LeBlansch vertegenwoordiging Comav s.r.l. voor Benelux

LeBlansch Bulkhandling Equipment heeft per April 2017 de vertegenwoordiging verworven van Comav s.r.l. voor Nederland en België.

Comav s.r.l. is een toonaangevend producent van volautomatische zakkensnijmachine en zakkenleegsystemen en de daarbij horende randapparatuur voor het verwerken van verschillende soorten grondstoffen. Het basisprogramma bestaat uit de Comav s.r.l. SVR 150 – 300 – 600 series en SVR Compact series voor het vol automatisch continu legen van zakken. De zakken kunnen op pallets handmatig of automatisch in de machine worden ingevoerd. De capaciteit van de machine is afhankelijk van de gekozen uitvoering en het te verwerken product, de capaciteit ligt tot 1000 zaken per uur.

Naast het basisprogramma is er een uitgebreid programma met randapparatuur voor de aanvoer van de volle zakken en de afvoer van de lege zakken en het verder transporteren van de grondstoffen. Door maatwerk in oplossingen voor de chemische, farmaceutische, plastic- en voedselindustrieën worden de producten van Comav s.r.l. wereldwijd toegepast.

LeBlansch Bulkhandling Equipment is trots op deze nieuwe samenwerking en heeft met Comav s.r.l. een sterk merk en productengamma toegevoegd aan het huidige programma droge stoffen handeling componenten.

Contact Jan Le Blansch of Rob Spierenburg van LeBlansch Bulkhandling Equipment BV voor meer informatie.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Vortex Valves

Vortex Valves Schuifafsluiters, Wisselkleppen & Beladingsbalgen Vortex Valves engineerd en produceert schuifafsluiters, wisselkleppen en beladingsbalgen specifiek voor toepassing in de stortgoed industrie, voor zowel in vrije val, hoog vacuüm en... Lees meer