Luneta – Finalist in “Product of the Year Award” verkiezing

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Luneta – Finalist in “Product of the Year Award” verkiezing

Het toonaangevend medium “Plant Engineering” organiseert dit jaar voor de 29e keer de jaarlijkse “Product of the Year Award” verkiezing. Luneta is één van de twaalf genomineerde finalisten in de categorie “Maintenance Tools and Equipment”.
Abonnees van het tijdschrift “Plant and Engineering” kunnen tot eind dit jaar hun stem uitbrengen; begin april 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Met het “3D-kijkglas/peilglas” dingt Luneta mee naar deze eervolle titel.
Kenmerkend voor Luneta kijk-/peilglazen is de verhoogde duurzaamheid, helderheid en bruikbaarheid in vergelijking met soortgelijke producten.

Het peilglas is gemaakt van Tritan™, een krachtig, kristalhelder copolyester, dat sterker is dan traditoneel acryl en bestand is tegen chemische slijtage. Dankzij geïntegreerd schroefdraad worden lekkages voorkomen.

Het Tritan™ kijkglas is helder en voorkomt vervorming/verkleuring.
De vlakke voorzijde is voorzien van een geëtst peilkruis en geeft in één oogopslag, dankzij het grote 360 graden kijkoppervlak, een uitstekend zicht op het oliepeil.
Met behulp van een steeksleutel is installatie zeer eenvoudig.

Enluse is er trots op distributeur te zijn van het Luneta product assortiment. Voor meer informatie bezoek onze website.

Geschreven door

Enluse bv

Enluse bv is de enige leverancier in Europa die en kompleet gamma werktuigen, produkten en services biedt op het gebied van industriële smering. LubeAssess: service tot doel de actuele stand... Lees meer