Machevo Connect 2016 belooft dynamische dag te worden

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Machevo Connect 2016 belooft dynamische dag te worden

De Machevo & Bulk Vereniging organiseert maandag 21 november het netwerkevenement voor de procesindustrie: Machevo Connect 2016. Tijdens dit evenement komen alle genodigden van Machevo en de Industrial Processing bijeen in het Media Plaza van de Jaarbeurs. Hoort u daar ook tussen?

Ook dit jaar staat een dagvoorzitter van allure garant voor een dynamische dag. Verslaggever en televisiepresentator Art Rooijakkers, onder meer bekend van Wie is de mol, leidt het programma. De Algemene Ledenvergadering van de vereniging loopt als een rode draad door het evenement. Vergaderen krijgt ineens een andere betekenis als u een ALV bij Machevo hebt meegemaakt.

Netwerkmomenten
Het programma bevat uiteraard zeer veel netwerkmomenten maar ook wervelende lezingen met topsprekers, zoals trendwatcher Adjiedj Bakas. Hij zal onder meer ingaan op de invloeden die energie, water en grondstoffen hebben op onze branche. Dichter op onze branche ingezoomd is de lezing van directeur productie bij CONO Kaasmakers Peter Schurink over de nieuwe duurzame kaasmakerij van CONO in Westbeemster.

Deelname op uitnodiging
Deelname is op uitnodiging door Machevo en Jaarbeurs. Wilt u ook naar hèt netwerkevenement voor de procesindustrie komen maar u bent nog geen lid? Word dan snel lid en profiteer! U betaalt dit jaar alleen lidmaatschapsgeld voor de resterende maanden en lidmaatschap biedt, naast toetreding tot ons omvangrijke netwerk, ook vele financiële- en praktische voordelen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Machevo & Bulk vereniging

Machevo & Bulk Vereniging is dé netwerkvereniging voor toeleveranciers aan de procesindustrie. Onze leden zijn gespecialiseerd in proces installaties, proces automatisering en engineering. Naast belangenbehartiging worden beurzen en congressen georganiseerd... Lees meer