Mag Protect kunststof – magnetische stootbeschermer

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Mag Protect kunststof – magnetische stootbeschermer
Article image of: Mag Protect kunststof – magnetische stootbeschermer
Article image of: Mag Protect kunststof – magnetische stootbeschermer

Blomsma Safety Components heeft de Mag Protect kunststof – magnetische stootbeschermer in haar pakket opgenomen. Deze handige kunststof beschermer is voor diverse toepassingen inzetbaar. Door de magnetische functie is hij heel eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, vooral als deze tijdelijk gebruikt dient te worden. De juiste prijs kwaliteit verhouding spreekt voor zich.

Hoe vaak komt het niet voor dat tijdens onderhoud of bij opslag van materialen letsel wordt opgelopen aan hoofd armen en benen. Door de opvallende oranje kleur wordt men vooraf al gealarmeerd.

De Mag Protect is ook leverbaar in reflectie uitvoering en zonder magneetfunctie zodat deze definitief aangebracht kan worden.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Blomsma Safety Components BV

HET BEDRIJF VANUIT DE PRAKTIJK Om de markt snel en betrouwbaar te voorzien van VGM signalering, Lockout Tagout, leidingmarkering en onderhoudscomponenten, met de beste prijs, kwaliteit en levertijd garantie, is... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer