Masterclasses: ”ATEX” en ”Safety” tijdens beurs Maintenance

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Masterclasses: ”ATEX” en ”Safety” tijdens beurs Maintenance

Op 20 & 21 april 2016 opent Antwerp Expo de deuren voor technologiebeurzen Maintenance | Pumps & Valves.

Voor deze editie lanceert Easyfairs iets nieuws: Masterclasses, waar thema’s aan bod komen die onderhoudsdiensten dagelijks bezighouden. Interessant om te weten, is dat deze Masterclasses gepaard gaan met een uitgebreide mogelijkheid tot netwerking.

Op woensdag 20 april kan u deelnemen aan de Masterclass over ”ATEX”. Dit jaar verandert er een en ander op het vlak van explosieveilig werken. De wijzigingen mogen voor u als onderhoudstechnicus mag dan misschien klein lijken, toch is het belangrijk om te weten wat er precies verandert. Prof. Filip Verplaetsen (Adinex): ”Het is van belang dat het onderhoudsdepartement op de hoogte is van de betekenis van de aanpassingen en dan vooral van de nieuwe informatie op de labels.” Tijdens deze Masterclass geven experts u een stand van zaken.

Op donderdag 21 april kan u deelnemen aan de Masterclass over ”Safety”. Het ontbreken van een goed begrip van procesrisico’s en van een gepaste aanpak van procesveiligheid ligt aan de basis van tal van incidenten – bijvoorbeeld het beruchte ongeval bij BP Texas in 2005. Deze Masterclass gaat dieper in op waarom de klassieke modellen rond arbeidsveiligheid niet zonder meer toe te passen zijn voor procesveiligheid.

Voor meer informatie en/of inschrijving, ga naar onze website.
! Schrijf u nog snel in voor 08/04 en geniet van €75 korting op een deelnameprijs van €150!

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Easyfairs

Informatie over Easyfairs Easyfairs Nederland maakt onderdeel uit van Easyfairs Group. Deze internationale eventorganisator en beheerder van expohallen staat op de 18e plaats in de lijst van ’s wereld toonaangevende... Lees meer