Mettler-Toledo helpt problemen bij audits te voorkomen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Regulier onderhoud op apparatuur is een essentiële basis voor kwaliteitsborging. Daarom is voor veel bedrijven een onderhouds- of kalibratiecontract op bijvoorbeeld balansen een logische zaak. Op die manier worden beschikbaarheid en betrouwbaarheid zeker gesteld.

Dit geldt onverkort ook voor andere laboratorium instrumenten, zoals refractometers, dichtheids- meters en titrators. Wij, Mettler-Toledo Service, tonen u graag de mogelijkheden van onze professionele service op deze meetmiddelen.

Het gebruik van traceerbare kalibratiemiddelen verzekeren u dat uw apparatuur functioneert volgens de specificaties. Duidelijke meetrapporten voorzien in een traceerbare vastlegging van de kalibraties en meetresultaten. Een hele zorg minder bij in- en externe audits!

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler toledo is wereldwijd leverancier van precisie-instrumenten en services die gebruikt worden in laboratoria en productieomgevingen. We bieden weegoplossingen, analytische oplossingen en inspectie-oplossingen voor de gehele waardeketen van onze klanten.... Lees meer