Mettler-toledo vernieuwt service-website

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Mettler-toledo vernieuwt service-website

Bent u geheel 2015 verzekerd geweest van betrouwbare weeg-, meet- en inspectieresultaten en de maximale inzetbaarheid van uw apparatuur? Heugt u zich een apparaat dat niet goed functioneerde, maar nog wel inzetbaar was?

Wij ondersteunen en onderhouden uw apparatuur gedurende het gehele productleven, van installatie tot preventief onderhoud en van kalibraties tot reparaties. Wij zijn graag uw Nr. 1 Service Provider voor alle aanwezige apparatuur.

De technici van Mettler-toledo service zijn in staat om kalibraties en preventief onderhoud uit te voeren op alle merken en types weeg-, meet-, en inspectieapparatuur in uw bedrijf. Door al uw apparatuur in één Mettler toledo service contract onder te brengen, profiteert u van belangrijke voordelen:
•1 factuur
•1 planmaand
•1 contract
•1 duidelijke rapportage
•1 kwaliteitsniveau

Dat wij hier serieus werk van maken, ervaart u met een bezoek aan onze vernieuwde service-website. Uw input vormt de basis voor de uitbreiding en vernieuwing van ons service-aanbod, met diensten die voortkomen uit uw wensen, vereisten en opmerkingen.

www.mt.com/serviceicon.arrow--dark

Geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler toledo is wereldwijd leverancier van precisie-instrumenten en services die gebruikt worden in laboratoria en productieomgevingen. We bieden weegoplossingen, analytische oplossingen en inspectie-oplossingen voor de gehele waardeketen van onze klanten.... Lees meer