Neem kosteloos deel aan een Ultimo Webinar

icon.highlightedarticle.dark Opleiding en advies
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Neem kosteloos deel aan een Ultimo Webinar

Ultimo organiseert op korte termijn weer een groot aantal interessante webinars waaraan u kosteloos kunt deelnemen. Gebruikt u de Ultimo Asset Management software al? Dan staan er diverse webinars gepland over nieuwe functionaliteiten en verdiepende thema’s. Maar ook als u nog niet werkt met de software, is deelname aan een webinar zeer interessant. Er staan bijvoorbeeld webinars op het programma waarin Ultimo klanten vertellen over hoe zij de Ultimo software inzetten en welke resultaten zij dankzij de software hebben behaald. Ook wordt er tijdens een webinar stilgestaan bij de verschillende manieren van Periodiek Onderhoud in Ultimo.

Op de website van Ultimo vindt u een compleet overzicht van alle webinars die er staan gepland. En houd deze website zeker in de gaten, want er worden continu nieuwe webinars aan het programma toegevoegd. De Ultimo Webinars zijn volledig kosteloos en nemen in de meeste gevallen slechts 30 minuten van uw tijd in beslag. In deze tijd een hele handige en snelle manier om nieuwe inspiratie op te doen.

Het volledige programma en meer informatie vindt u op de website van Ultimo. Daar kunt u zich ook kosteloos inschrijven voor de webinar van uw keuze.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Neem kosteloos deel aan een Ultimo Webinar

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer