Nieuw cursusoverzicht 2015 Oveducon

icon.highlightedarticle.dark Opleiding en advies
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuw cursusoverzicht 2015 Oveducon

Ieder bedrijf is regelmatig bezig met puzzelen. Of het nu gaat om inkomsten en uitgaven, het juiste personeel voor bepaalde functies, de werkschema’s, het tot ieders tevredenheid oplossen van problemen, alle stukjes moeten kloppen om een bedrijf optimaal te laten draaien. Zijn er ergens onderdelen niet goed op elkaar afgestemd, dan gaat het hier en daar wringen, kan een bedrijf schade oplopen en in het ergste geval moet alles stopgezet worden.
Een pompinstallatie is eigenlijk ook net een puzzel. Alle gebruikte onderdelen moeten in elkaar passen qua diameter en afstand om een pompinstallatie duurzaam en efficiënt te laten werken. Daar is vaak specialistische kennis voor nodig, maar niet iedereen is van alle markten thuis en altijd in staat om alle puzzelstukjes op de juiste plaats te leggen. Als een bedrijf niet lekker loopt, wordt daar vaak externe expertise voor aangewend. Bij een slecht functionerende pompinstallatie is die mogelijkheid er ook.
Als u aanloopt tegen problemen, kunt u dat zien als een kans om uzelf verder te ontwikkelen. En dat is leuk!
Oveducon biedt beide: én de kans om veel te leren én het gevoel dat het ook leuk is. Bovendien heeft u zelf ook wat “in de melk te brokkelen” én zijn het geen statische maar dynamische cursussen. Veel praktijk, opdrachten maken, werken met allerlei materiaal, demonstraties met een pomptafel, aan de slag met software op laptops, etc. en als klap op de vuurpijl gaat u met een mooi cursusboek naar huis, zodat u alles nog eens na kunt lezen.
U kiest die cursus die u op dit moment nodig hebt en waarvan u net even een stukje kennis mist. Zo is er ’basis in pomptechniek’, ’pompberekening’, ’leidingsystemen’, ’stromingsleer’, ’pompstoringen analyseren en oplossen’ en als u net zo enthousiast wordt als de leraren zelf dan is er nog een vierdaagse cursus ’allround pomptechniek’ of de zesdaagse cursus ’specialist pomptechniek’ beschikbaar.
Het nieuwe cursusoverzicht is te downloaden via de website. De inschrijvingen voor 2015 zijn reeds gestart.
Hopelijk mogen we ook u volgend jaar verwelkomen, want wat geeft nu een voldaner gevoel dan wanneer je het laatste stukje in een puzzel legt en alles klopt!

Geschreven door

Oveducon

Lees meer