Nieuwe eigenaar Pirtek Amsterdam-West

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
77 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe eigenaar Pirtek Amsterdam-West

Sebastiaan van Eijs en Patricia Beekhof, eigenaren van Pirtek Amsterdam-Noord, hebben het andere Amsterdamse Pirtek Center overgenomen: Pirtek Amsterdam-West.

Vorig jaar namen Sebastiaan en Patricia al de bestaande vestiging Amsterdam Noord over van Gerrit Bouwhuis en nu nemen ze de vesting Amsterdam West over van de vertrekkende eigenaar Henry Diepeveen die zich afgelopen anderhalf jaar sterk maakte voor zijn klanten. Henry gaat terug naar het internationale werkveld en vertrekt uit Nederland. Wij wensen hem en zijn familie veel succes op dit voor hem vertrouwde terrein.

Sebastiaan is voor veel Pirtek klanten al jaren een vertrouwd gezicht. Ooit is hij hier als monteur begonnen; groeide door tot center manager in Amsterdam-Noord. Vervolgens nam hij samen met zijn partner dit center over en beiden hebben nu de stap gemaakt om ook Amsterdam-West onder hun hoede te nemen.
De personele bezetting op beide centers zal in de toekomst verder gaan samenwerken om zodoende onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Onze klanten blijven contact houden met hun vertrouwde aanspreekpunten.

Beide centers gaan in de toekomst de bestaande samenwerking verder uitbouwen om de dienstverlening nog soepeler te laten verlopen. Onze klanten blijven contact houden met hun vertrouwde aanspreekpunten.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe eigenaar Pirtek Amsterdam-West

Pirtek Benelux

Europese marktleider in hydrauliekslangvervanging op locatie. Lees meer