Nieuwe en verbeterde veiligheidsprinters van Brady

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe en verbeterde veiligheidsprinters van Brady

Dankzij de nieuwe BBP™35 Multicolour pictogram- en labelprinter en BBP™37 Multicolour & Cut pictogram- en labelprinter kunnen veiligheids- en operations professionals snel een veiligere en productievere werkomgeving creëren met behulp van labels en pictogrammen in diverse kleuren en vormen. De printers bieden uitgebreide kleur- en snijfuncties alsook eenvoudige automatische labelinstelling en een intuïtief touchscreen om ter plaatse labels op maat te maken. Bekijk de video!

Meer productiviteit en minder ongevallen
Opvallende safety en lean facility-labels kunnen de stilstand van machines verminderen, de productiviteit verhogen en helpen de doelstellingen op het vlak van compliance, veiligheid en efficiëntie te bereiken. Ze informeren werknemers en aannemers over de optimale werkprocedures, waarschuwen voor gevaren en bevorderen veiligheidsmaatregelen. Dankzij de BBP35- en BBP37-printers kunnen professionals signalisatie creëren om op maat en ter plaatse de veiligheid en productiviteit van een bedrijf te verbeteren.

Print in alle kleuren en vormen
Signalisatie is pas effectief als ze de aandacht trekt van werknemers en aannemers op de werkvloer. Dat lukt beter met meerkleurige signalisatie op maat en in verschillende vormen. De BBP37-printer is uitgerust met uitstekende kleur- en snijfuncties. Beide printers beschikken ook over gemakkelijk te plaatsen materialen, automatische labelinstelling, een LAN- en optionele Wi-Fi-verbinding of autonoom gebruik en dat alles met een printsnelheid van 127 mm per seconde.

Zowel de BBP35 als de BBP37 zijn compatibel met een ruim assortiment van duurzame labelmaterialen en zijn bestand tegen extreme industriële omstandigheden. Dankzij de kleur- en snijfunctie, kunnen gebruikers tal van pictogrammen creëren met slechts één labelmateriaal.

Extra efficiëntie dankzij Brady Workstation
BBP37 werkt perfect met Brady Workstation, een downloadbaar app-platform. Brady Workstation biedt u toegang tot tal van speciale apps voor het creëren van signalisatie. Dankzij de combinatie van Brady Workstation en de BBP37-printer kunt u ter plaatse alle op maat gemaakte lean- of veiligheidspictogrammen creëren die een bedrijf nodig heeft.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe en verbeterde veiligheidsprinters van Brady

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer