Nieuwe features EAM-software Ultimo

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
37 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe features EAM-software Ultimo

Ultimo heeft extra functies en functionaliteit toegevoegd aan haar Enterprise Asset Management (EAM) software, waardoor gebruikers minder tijd hoeven te besteden aan het beheren en rapporteren van onderhoudstaken. De verbeterde jobplanner is nu beschikbaar en verkort het planningsproces aanzienlijk. Er zijn minder clicks nodig om dagelijks terugkerende acties uit te voeren, zoals het bevestigen en afsluiten van jobs. De vernieuwde Ultimo GO+ oplossing voor mobiel werken brengt hetzelfde werkgemak naar het veld.

De jobplanner is ook verbeterd op het vlak van leesbaarheid. De navigatie is nog eenvoudiger ingericht, waardoor managers eenvoudig een overzicht kunnen zien van de status van alle lopende jobs. Dit betekent dat er minder middelen hoeven te worden toegewezen aan administratieve werkzaamheden, waardoor er tijd vrijkomt voor andere activiteiten.

Voor Ultimo GO+ omvat de verbeterde gebruikerservaring een vereenvoudigde navigatie, een meer toegankelijke zoekfunctie en een uitgebreide functionaliteit voor het scannen van QR-codes. Ook offline werken is eenvoudiger geworden: gebruikers kunnen nu hele lijsten met records opslaan en in één oogopslag de volledige status van alle offline activiteiten en assets bekijken. Verbeterde notificaties helpen managers om op de hoogte te blijven van activiteiten en de automatische synchronisatie zorgt ervoor dat alle acties worden verwerkt, zodra het systeem weer online is, waardoor een soepele overgang tussen online en offline werken wordt vergemakkelijkt.

Ewout Noordermeer, Chief Marketing Officer bij Ultimo: “Asset managers kunnen veel tijd kwijt zijn aan dagelijkse administratieve werkzaamheden, zoals het inplannen van opdrachten en rapportages. We wilden zoveel mogelijk tijd van dit proces afhalen en de meest voor de hand liggende manier om dit te doen was om de gebruikersinterface intuïtiever te maken. Als gevolg daarvan kunnen deze kernacties in een korter tijdsbestek worden voltooid.”

Ultimo introduceerde eind vorig jaar een gedetailleerde Product Road Map. De nieuwe jobplanner en de verbeterde functionaliteiten van Ultimo GO+ zijn de eerste van de geplande updates. Het bedrijf is voortdurend bezig met de ontwikkeling van haar software en de uitbreiding van haar mogelijkheden en werkt nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat aan hun evoluerende behoeften voldaan blijft worden.

Erkenning door analisten ARC Advisory Group en Gartner
Als bewijs van de mogelijkheden van de Ultimo software werd het bedrijf door analist ARC Advisory Group in zijn recente studie van de sector benoemd tot ‘Leading Supplier to the EAM Market’ en door Gartner in zijn Market Guide for Enterprise Asset Management Software erkend als leverancier.

Ga voor meer informatie naar www.ultimo.com

Ultimo EAM Software icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe features EAM-software Ultimo

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer