Nieuwe inschuifborden voor veiligheidspictogrammen

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe inschuifborden voor veiligheidspictogrammen

De nieuwe inschuifborden voor veiligheidspictogrammen van Brady zijn visuele communicatieplatformen die maximaal vier pictogrammen kunnen bevatten. Ze kunnen gebruikt worden om belangrijke veiligheidsboodschappen te communiceren en om werknemers en bezoekers te sensibiliseren. De borden zijn bovendien heel gemakkelijk te actualiseren en aan te passen.

Maximaal vier pictogrammen
Dankzij de inschuifborden kunnen veiligheids- en bedrijfsmanagers belangrijke informatie voor specifieke locaties en plaatsen benadrukken. Dit zorgt ervoor dat de meest relevante informatie met betrekking tot een bepaalde plaats zichtbaar is voor medewerkers en bezoekers zodat ze weten hoe ze hun eigen veiligheid en die van anderen kunnen garanderen. De borden zijn gemaakt van duurzame materialen en verkrijgbaar in verschillende formaten en afmetingen. Ze kunnen aan een muur of tegen een deur bevestigd worden.

Actualiseren op elk moment
Veiligheids- en bedrijfssignalisatie actualiseren wordt kinderspel met behulp van de inschuifborden voor veiligheidspictogrammen. Verwijder de informatie die niet langer relevant is en breng inserts met nieuwe veiligheidspictogrammen aan die waarschuwen voor gevaren, herinneren aan veiligheidsmaatregelen of onveilig of ongewenst gedrag verbieden. De inschuifborden zijn erg veelzijdig en kunnen zelfs gebruikt worden voor het communiceren van tijdelijke bezoekersroutes, algemene bedrijfsinformatie of uw bedrijfslogo.

Ter plaatse printen
Brady kan inserts op maat van uw bedrijf printen en leveren. We bieden ook lege inschuifborden aan waarin veiligheids- en bedrijfsmanagers zelfgemaakte inserts met pictogrammen kunnen schuiven. In combinatie met een Brady-pictogramprinter, het gratis Brady Workstation-platform en cartridges met zelfklevende labels, beschikken veiligheids- en bedrijfsmanagers over een veelzijdig en aanpasbaar signalisatiesysteem voor het volledige bedrijf.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe inschuifborden voor veiligheidspictogrammen

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer